Öne Çıkanlar pkk bugünün gündemi azerbaycan Kent diyarbakır suriye Ayyuka eNBE akbank cumhurbaşkanı erdoğan türkiye istanbul

QNB Finansbank’tan Konut Ve İhtiyaç Kredisinde İndirim

QNB Finansbank, konut kredisi faizlerini aylık yüzde 0.90’a kadar düşürdü. İhtiyaç kredilerinde ise aylık yüzde 1,14’ten başlayan faiz oranı uygulanmaya başlandı.

QNB Finansbank konut ve ihtiyaç kredisi faizlerinde indirime gitti. Bankadan, konut kredisi aylık yüzde 0,90’dan, ihtiyaç kredisi ise yüzde 1,14’ten başlayan faiz oranlarıyla temin edilebilecek.


QNB Finansbank Bireysel ve Özel Bankacılık Genel Müdür Yardımcısı Enis Kurtoğlu, olumlu beklentiler doğrultusunda faiz oranında indirime gittiklerini ifade etti. Kurtoğlu, “Faiz oranlarında yaptığımız indirim ile ev sahibi olmak isteyen vatandaşlarımıza destek olmayı hedefledik. İhtiyaç kredisi oranlarındaki indirim ise yine vatandaşlarımızın nakit ihtiyaçlarını uygun koşullarda karşılamalarını sağlayacak” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.