Öne Çıkanlar deprem çukurova belediyesi HAVA HAREKATI Hakkari başbakan binali yıldırım yapı kredi atatürk soner çetin operasyon azerbaycan KENAN DOĞULU öğretmen

QNB Finansbank’tan Üç Ay Ödeme Ertelemeli Çözüm

QNB Finansbank, Kurban Bayramında nakit ihtiyacı olan müşterilerine uygun faiz oranlı ve 3 ay sonda ödemeye başlayabilecekleri 48 aya kadar vadeli ihtiyaç kredisi kampanyası başlattı.

QNB Finansbank, Kurban Bayramı kredisi kampanyasında müşterilerine günde 15 TL’den başlayan taksitlerle 15 bin TL’ye kadar kredi kullandırabiliyor. Ayrıca QNB Finansbank müşterilerine ödemelerini 3 ay sonra başlama fırsatı ve 48 aya kadar vadeli kredi kullandırıyor.

Kampanyadan yararlanmak isteyen QNB Finansbank müşterileri internet veya cep şubelerinden başvurularını hemen yapabilir, kredilerini anında hesaplarına aktarabilirler. Henüz QNB Finansbank müşterisi olmayanlar ise 5030’a T.C. kimlik numaralarını SMS olarak göndererek ya da www.qnbfinansbank.com adresinden ihtiyaç kredisine başvuru yapabilirler.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.