Öne Çıkanlar çin MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli vakıfbank ak parti chp Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener İyi Parti tsk abd Koronavirüs Millî Savunma Bakanı Hulusi Akar

QNET Manchester City Sponsorluğunu Uzattı

Önde gelen Asyalı Doğrudan satış şirketi QNET, İngiliz Premier Ligi Takımı olan Manchester City Futbol Kulübü ile sponsorluk anlaşmasını 3 sene daha uzattı. Böylece QNET Manchester City’nin 2020 yılına kadar resmi doğrudan satış sponsoru olmaya devam edecek.

QNET Ceo’su Trevor Kuna “Manchester City sponsorluğumuzu uzattığımız için çok heyecanlıyız. Bu, iki marka arasında harika bir ilişkinin devamı ve iki tarafın da başarıyı meydan okuyarak tatması anlamına geliyor. Bu yenilenen ilişki ile global anlamdaki pazarlarla da iletişim kurmaya devam edeceğiz” şeklinde yorumlarını dile getirdi.

City Futbol Grubu Partnerliği Kıdemli Başkan Yardımcısı Damian Willoughby konuyla ilgili, “Bir başka partnerimizin bizimle işbirliğini uzatması ile gurur duyuyoruz. Saygıdeğer işimiz daha da büyüyecek ve yıllarca başarılarımızla birlikte perçinlenecek. İngiliz Premier Ligi’nde heyecanlı bir sezona başlarken hem lokal hem global taraftarlarla bir araya gelmek bize unutulmaz anlar yaşatacak.” şeklinde görüşlerini dile getirdi.

Manchester City 2016/2017 İngiliz Premier Lig sezonunu 3. sırada bitirdi ve gelecek sezon için UEFA Şampiyonlar Ligi’nde yer alacak. Temmuz ayında Pep Guardiola’nin takımı Amerika Birleşik Devletleri’nde 2017 Uluslararası Şampiyonluk kupası için seyahat etti.
 
 
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.