Reebok’tan Yeni Marka Elçisi: “Wonder Woman” Gal Gadot

Reebok, kadınlara ve gelecek nesillere ilham vermek için dünyaca ünlü Hollywood yıldızı Gal Gadot ile anlaştı.

Be More Human” mottosuyla insanı fiziksel, zihinsel ve sosyal olarak geliştirmeye teşvik eden Reebok, Gadot ile gerçekleştirdiği işbirliği kapsamında fitness’ın herkes tarafından erişilebilir olmasını ve kadınları güçlendirmeyi hedefliyor. Aksiyon filmlerinin aranan yıldızı, aynı zamanda şarkıcı ve model olan Gal Gadot, Reebok işbirliğiyle ilgili olarak; “Spor, hayatımın her zaman büyük bir parçası oldu, özellikle beden eğitimi öğretmeni olan bir anneye sahip olduğum için erken yaşlardan itibaren aktif bir yaşam tarzı benimsedim. Fitness sayesinde, güçlü, dayanıklı ve kendine güvenen bir kadın oldum. Bu yolculukta bana Reebok’tan daha iyi eşlik edebilecek bir marka düşünemiyorum.” dedi.

Reebok Performans Birimi Genel Müdürü Todd Krinsky ise “Reebok olarak potansiyellerin limitsiz olduğunu düşünüyoruz. Risk almaktan kaçınmayan, kendine güvenen ve fark yaratabilecek kadınlarla çalışıyoruz. Gal da mücadeleci ruhu ve doğuştan gelen liderliğiyle milyonlarca insana ilham veriyor ve bizce bu, daha başlangıç… Fitness sayesinde hayatı değiştirebilecek güce sahip olduğumuzu biliyoruz ve hikayemizi anlatmak için böyle önemli bir partnere sahip olduğumuz için çok mutluyuz.” dedi.

Reebok, Gal Gadot’nun yanı sıra, Victoria Beckham, Gigi Hadid ve Ariana Grande gibi kendi dünyasını yaratan kadınlarla birlikte çalışıyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.