REIDIN’ın Yeni Ceo’su Kerim Bertrand

REIDIN Türkiye Ülke Müdürü Kerim Bertrand, Türkiye ve Birleşik Arap Emirlikleri’nden sorumlu olarak REIDIN CEO’luğuna atandı. 

Uluslararası yatırım fonlarından yerel bankalara, finansal kurumlardan emlak şirketlerine, devlet kurumlarından geliştiricilere kadar ilgili tüm sektör profesyonellerinin tercihi haline gelen REIDIN'de, Yönetim Kurulu’nun yeniden yapılanması kapsamında yeni CEO ataması yapıldı. REIDIN Türkiye Ülke Müdürü Kerim Bertrand, Türkiye ve Birleşik Arap Emirlikleri’nden sorumlu olarak REIDIN CEO’luğuna atandı. 

Doğuş Grubu’nun önemli bir teknoloji yatırımı olan REIDIN, 2006 yılında iki Türk girişimci olan Ahmet Kayhan ve Mehmet Erkek tarafından Dubai’de kuruldu. Kurucu ortağı olduğu REIDIN’de yaklaşık 10 yıldır CEO’luk görevinini de yürüten Ahmet Kayhan, CEO koltuğunu Kerim Bertrand’a bıraktı. Yeni yapılanmada İcra Kurulu Başkanlığını sürdürecek Ahmet Kayhan, aynı zamanda  Yönetim Kurulu’nda yer almaya da devam edecek. Veri araştırma sektöründe yenilikçi bir üst yönetici geçmişine sahip olan Bertrand, yeni görevinde REIDIN Türkiye ve Birleşik Arap Emirlikleri operasyonlarından ve genişlemeden sorumlu olacak.

REIDIN olarak gelişmekte olan ülkelere ve yenilikçi veri analitiği çözümlerine odaklandıklarını belirten Kayhan, “Kurulduğumuz günden bugüne, gayrimenkul sektörü ile ilgili yurt içi ve yurt dışındaki yüzlerce kuruma, ihtiyaç duydukları pazar verileri ve analizleri sunmaktayız. REIDIN, dünyada ilk kez sadece gelişmekte olan ülkelere odaklanan gayrimenkul bilgi şirketidir. Amacımız bundan sonra bu hizmetleri ve ürünleri daha da geliştirmek ve uluslararası yeni pazarlara açmak. Kerim Bertrand bu anlamda uzun süredir birlikte çalıştığımız ve güvendiğimiz bir isim”  dedi.

REIDIN yeni CEO’su Bertrand , “REIDIN’in, Türkiye çapında toplam konut gayrimenkullerinin yüzde 98’ini kapsayan incelemeleri ve yüzde 90’dan fazla doğruluk payı sunan güçlü data serileri ile gayrimenkul sektöründe güvenilirliğini kanıtlamış bir şirket olduğunu ihtiyaçlar doğrultusunda çeşitlendirdikleri çalışmalala özellikle Türkiye ve Birleşik Arap Emirlikleri gayrimenkul sektörlerinin gelişimine büyük katkıda bulundukların ve bulunmaya devam edeceğini belirtti.Aynı zamanda finansal verilerin destekçisi ve tamamlayıcısı niteliğindeki gayrimenkul verilerimizle birlikte, yapmış olduğumuz yeni geliştirmeler sayesinde Konumsal Analiz ve Büyük Veri Analitiği alanlarında Türkiye ve Gelişmekte Olan Ülkelerin öncü şirketleri arasında yer almayı da hedefliyoruz” dedi.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.