Öne Çıkanlar çin çukurova belediyesi medicana Goggle fransa pkk Katoliklerin Ruhani Lideri Papa Fransuva 1 Nisan 2024 Gündem Özeti Opr. Dr. Şehvar Nefesoğlu 2023 yılında kaç çift evlendi 2023 yılı aralık ayına ilişkin İnşaat maliyet endeksi Ltd. finansal sonuçları

Renault Mais'te Görev Degisimi

Renault Mais Genel Müdürlüğüne İzzet Berk Çağdaş Getirildi. Genel Müdür Muharrem İbrahim Aybar'ın Yönetim Kurulu Başkanlığına atanması nedeniyle boşalan Genel Müdürlük görevine İzzet Berk Çağdaş getirildi.

16 yildir Renault Mais Genel Müdürlük görevini yürüten ve Yönetim Kurulu Baskanligi’na atanan  Muharrem Ibrahim Aybar’in yerine, Izzet Berk Çağdaş Renault MAIS Genel Müdürlügü görevine getirildi. Is hayatina 1989 yilinda E.C.A.'da mühendis olarak baslayan Çagdas, 1991-2007 yillari arasinda Dogus Grubu’nda çesitli kademelerde yöneticilik görevlerinde bulundu. Berk Çagdas, Haziran 2007’den itibaren Dogus Otomotiv Grubu’nda Finansman, Bütçe Planlama, Risk Yönetimi, Strateji ve Is Gelistirme, Iç Kontrol ve Yatirimci Iliskileri’nden Sorumlu Genel Müdür olarak görev yapti.

 

1967 yili Istanbul dogumlu olan Izzet Berk Çagdas, Istanbul Teknik Üniversitesi Isletme ve Endüstri Mühendisligi’nin ardindan ayni üniversitede Fen Bilimleri Enstitüsü'nde Isletme Mühendisligi Anabilim Dali'nda yüksek lisansini tamamladi. Çagdas, takiben Isletme Anabilim Dalinda doktorasini alarak, New York ve Chicago’da lisansüstü arastirma ve mesleki egitim çalismalarini tamamladi. Çagdas ayni zamanda Harvard Business School’dan Advanced Management mezunudur.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.