Öne Çıkanlar chp niğde milletvekili ömer fethi gürer CHP Adana Milletvekili Dr. Müzeyyen Şevkin türkiye istatistik kurumu beşiktaş Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan recep tayyip erdoğan palandöken cumhurbaşkanı erdoğan Shanghai Astronomi Müzesi Yeşim Arı Kimdir Doğuş Balbay Tango Nouve

Rixos Hotels’de Sanatçılarla Bayram Coşkusu

Rixos Hotels, yıldızlarla dolu konser ve gösterileri bayramda konuklarıyla buluşturacak.

Avrupa’nın en iyi eğlence oteli seçilen Rixos Sungate, 24 Haziran’da Ümit Besen & Pamela, 25 Haziran’da Inna, 26 Haziran’da Gripin’i konuklarıyla buluşturacak.

Rixos Premium Bodrum’da, 24 Haziran’da Cem Belevi, 25 Haziran’da Fatih Ürek, 26 Haziran’da Sinan Erkoç, 27 Haziran’da Tuğba Özerk konseriyle misafirlerini sevilen sanatçılarla güzel anlar yaşatacak.

Mavi ile yeşili, tarih ile kültürü bir arada sunan Rixos Premium Tekirova, 24 Haziran’da BBI Extreme Show’u konuk edecek. 25 Haziran’da pop müziğinin sevilen ismi Berkay’ın konser vereceği Rixos Premium Tekirova’da ayrıca, 26 Haziran’da Todes, 27 Haziran’da Potap & Nastya sahne alacak.
 
Konuklarına bir tatil deneyimi sunan Rixos Premium Göcek, 22 Haziran’da Bright Side, 23 Haziran’da El Canto Cubano, 24 Haziran’da Sibel Tüzün, 25 Haziran Kargalar Kafeste, 26 Haziran’da Su Soley, 27 Haziran’da Aycan & Retro Band, 28 Haziran’da da Can Gox’u sevenleriyle buluşturacak.
 
Turizm cenneti Belek’te konuklarını ağırlayan Rixos Premium Belek, 24 Haziran’da Ralvero, 25 Haziran’da Ayhan Sicimoğlu ve İzmir Express, 26 Haziran’da Ödül & Funk Alaturka ve Su Voices, 27 Haziran’da Garo Mafyan ve Turbulence Orkestrasi, 28 Haziran’da da Ufuk Akyıldız’ı ağırlayacak.

Şehrin merkezinde bulunan Rixos Downtown Antalya, 23 Haziran’da Havana Salsa, 25 Haziran’da The Mob, 26 Haziran’da da Nelly White Band’i konuklarıyla buluşturacak.

24 Haziran’da Inna, 26 Haziran’da İrem Derici, Türkiye’nin en büyük yaşam, eğlence ve alışveriş merkezi The Land of Legends’ta sahne alacak. Franco Dragone imzalı dünyanın ilk müzikal bot şöleni ve çeşitli gösteriler The Land of Legends’ta konuklara unutulmaz anlar yaşatacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.