Öne Çıkanlar gündem özeti cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk terörist MSB gündem başlıkları enflasyon CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş abd fırat kalkanı bugünün gündemi

Sabancı Holding 95. Yılında “Cumhuriyete Vurgunuz” Diyor

Sabancı Holding, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla cumhuriyete olan tutkusunu ve kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’e duyduğu saygıyı vurgulayan bir kampanyaya imza attı. Kampanya filmi, kuruluşunun 95. Yılında cumhuriyetin değerlerine ve kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’e bir saygı duruşu niteliğinde hazırlandı.

Dijital mecraları odağına alarak tasarlanan kampanyanın filmi için, 20 kişilik bir ekiple Türkiye’nin farklı bir çok ilinde sekiz gün boyunca yapılan çekimler için toplam 3.500km yol yapıldı ve 12 saatten fazla çekim görüntüsü elde edildi.


Filmin ana temasını ise, Sabahattin Ali’nin dizeleri üzerine Ali Kocatepe’nin bestesi ve Nükhet Duru’nun yorumuyla tanınan “Ben Sana Vurgunum” şarkısı oluşturuyor. Büyük beğeni toplayan kampanya filmi #CumhuriyeteVurgunuz etiketiylesosyal medyada yoğun olarak paylaşılıyor.

Filmi izlemek için: https://www.youtube.com/watch?v=ZssphnyHnVg


KÜNYE

Advertiser: SABANCI HOLDİNG

Agency: K A R P A T Independent Advertising Agency

Production: Hacıyatmaz Film

Müzik

Eser: Ben Sana Vurgunum ( Ali Kocatepe / Sabahattin Ali / Osman İşmen )

Muzikotek / Onk Ajans / Median Müzik Edisyon

Yorum Nükhet Duru / Bir Numara Müzik

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.