Öne Çıkanlar AİLE Covid19 gündem özeti CHP Adana Milletvekili Ayhan Barut Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk chp niğde milletvekili ömer fethi gürer çiftçi binali yıldırım cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan Hüddam 3: Lamia Sebahat Aydın

Sağlıklı Yaşamın Sırları Kadınların Cebine Giriyor

8 Mart Dünya Kadınlar Günü kapsamında, Aromaterapi Uzmanı Hande Polat’ın hazırladığı ‘Sağlıklı Yaşam ve Güzellik Sırları PaketiTürk Telekom’un kadın kullanıcıları için bir ay boyunca ücretsiz olacak. 

Türk Telekom, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kadın kullanıcılarına özel bir hediyeyle kutluyor. Aromaterapi Uzmanı Hande Polat tarafından hazırlanan Sağlıklı Yaşam ve Güzellik Sırları Paketi, Kadınlar Günü’ne özel, ilk bir ay boyunca Türk Telekom’dan ücretsiz olarak sunuluyor.

100 TL Migros çeki hediye

Bakım, güzellik ve sağlıklı yaşama dair tüyoların SMS’ler aracılığıyla iletileceği pakete abone olan her 50’nci kişiye 100 TL değerinde Migros çeki hediye ediliyor. Abone olmak isteyen kullanıcıların 8 MART yazıp 9222'ye SMS göndermesi yeterli. Bütün Türk Telekom mobil müşterilerinin kullanımına açık olan paketin aboneliği, bir aylık ücretsiz kullanımın ardından iptal edilmediği takdirde ücretli olarak yenileniyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.