Öne Çıkanlar Afrin Hakkari çin İyi Parti A Milli Kadın Voleybol Takımı ak parti sözcüsü ömer çelik ak parti pkk Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek Übeyd Adıyaman Ömer Asaf Kolot Haberleri 2018 Türkiye Pist Şampiyonası

Şampiyon Beşiktaş’a Vodafone Park Uğurlu Geldi
Türkiye’nin ilk akıllı stadyumu olarak inşa edilen ve dünyanın en iyi stadyumu seçilen Vodafone Park, Beşiktaş JK’ya bir kez daha uğurlu geldi. Beşiktaş’ın 2016-2017 Spor Toto Süper Lig şampiyonu olmasıyla Türkiye’de bir yılda iki şampiyonluk gören ilk stadyum olan Vodafone Park, takıma üçüncü yıldızı da getirdi.

Türkiye’nin ilk akıllı stadyumu Vodafone Park, 2016-2017 sezonu Spor Toto Süper Lig şampiyonu olan Beşiktaş JK’ya bir kez daha uğur getirdi. Yaklaşık 2,5 yıllık özlemin ardından Nisan 2016’da açılan ve o tarihten bu yana pek çok başarının sahibi olan Vodafone Park, Türkiye’de bir yılda iki şampiyonluk gören ilk stadyum oldu. Geçen yıl dünyanın en saygın spor sitelerinden StadiumDB.com tarafından “Yılın En İyi Stadyumu” seçilen Vodafone Park, Beşiktaş’ın son iki sezondur devam eden yenilmezlik serisine ev sahipliği yaparak takıma üçüncü yıldızı da getirdi. 

 
“Türkiye’nin ilk ve en iyi akıllı stadyumunu yaptık”
Beşiktaş JK ile 4 yıl önce 150 milyon doları aşan toplam değeriyle sadece Türk spor tarihinin en büyük sponsorluk anlaşmasına değil, aynı zamanda uzun soluklu bir gönül birliğine imza attıklarını belirten Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Engin Aksoy, şunları söyledi:
“Türkiye’nin en fazla teknoloji yatırımı yapılan stadyumu olan Vodafone Park, dijitalleşme vizyonumuzun görkemli bir abidesi olarak İstanbul’un ve Türkiye’nin kalbindeki yerini aldı. Mimarisiyle ve altyapısıyla tüm dünyanın beğenisini toplayan Vodafone Park, pek çok başarının sahibi olurken, Beşiktaş JK’ya da uğur getirdi ve bir yılda iki şampiyonluk gördü. Yeni yuvasında 2016-2017 Spor Toto Süper Lig şampiyonu olarak üçüncü yıldızı göğsüne takan Beşiktaş camiasını tebrik ediyoruz.”

 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.