Öne Çıkanlar deprem çukurova belediyesi HAVA HAREKATI Hakkari başbakan binali yıldırım soner çetin operasyon azerbaycan KENAN DOĞULU öğretmen meclis Hakurk

Sandoz Türkiye‘nin Finans Direktörü Murat Özalp Oldu

Türkiye ve İrlanda'daki çok uluslu şirketlerde operasyonel ve bölgesel düzeyde 15 yılı aşkın bir deneyime sahip Murat Özalp, Sandoz Türkiye’nin Finans Direktörü oldu.

Murat Özalp kimdir?

Profesyonel kariyerine 2002-2005 yılları arasında Ernst & Young’da başlayan Özalp, 2005-2007 tarihleri arasında Yaşar Holding’te Mali Denetleme Yardımcısı,2007-2013 tarihleri arasında CRH plc Türkiye’de Finansal Kontrolör ve CRH plc İrlanda’da Kıdemli Finansal Analist olarak çalıştı.

Eylül 2014-Şubat 2017 tarihleri arasında Sandoz Teknik Operasyonlar’da Bütçe Planlama ve Analiz Müdürü ve Şubat 2017-Ocak 2019 tarihleri arasında Novartis Teknik Operasyonlar’da Türkiye Finans Müdürü olarak kariyerine devam etti.

Ocak-Nisan 2019 tarihleri arasında Allergan’da Finans Ekibinde görev yapan ve bütçe raporlama, muhasebe ve finansal analiz konusunda uzman olan Murat Özalp, Ağustos 2019 ‘dan itibaren Sandoz Türkiye’nin Finans Direktörlüğü görevine atandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.