Öne Çıkanlar çin MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli vakıfbank ak parti chp abd Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener İyi Parti tsk Koronavirüs Millî Savunma Bakanı Hulusi Akar

SMG, Dördüncü Kez Türkiye’nin En Hızlı Büyüyen İlk 50 Teknoloji Şirketi Arasında

Türkiye’de başta perakende olmak üzere 10 binden fazla noktaya kapalı devrede yasal müzik, anons ve reklam hizmeti sunan SMG, 2009 yılından bu yana düzenlenen Deloitte Teknoloji Fast 50 Türkiye 2018 Programı’nda ilk 50 şirket arasında yer aldı.

Türkiye’de 10 binden fazla noktaya kapalı devrede yasal müzik ve anons hizmeti sunan SMG, Türkiye’nin en hızlı büyüyen teknoloji şirketlerinin seçildiği Deloitte Teknoloji Fast 50 Türkiye 2018 Programı’ndan dördüncü kez ödülle döndü.

Müzik ile teknolojiyi birleştirerek, Türkiye’de halka açık mekanlarda kapalı devre yasal müzik yayınının yanı sıra anons ve jingle yayını da yapan SMG, Türkiye’nin en hızlı büyüyen teknoloji şirketlerinin yarıştığı Deloitte Teknoloji Fast 50 Türkiye’de ilk 50 şirket arasına girmeyi başardı.

"Kurumların ihtiyacına yönelik tüm işletme müziği çözümlerini özellikler eklenen ve sürekli geliştirilen yazılımımız aracılığıyla sağlıyoruz"

SMG’nin sadece bir müzik değil aynı zamanda bir teknoloji şirketi olduğunu anlatan SMG Yönetim Kurulu Üyesi Moris Alhale “Binlerce şubeli market zincirlerinden otellere kadar geniş bir işletme yelpazesine seslenen SMG, hizmet verdiği firmalarda müzik yayınını interneti sürekli kullanarak değil depola-çal yöntemiyle tek merkezden gerçekleştirmektedir. Kurumların ihtiyacına yönelik tüm işletme müziği çözümlerini özellikler eklenen ve sürekli geliştirilen yazılımımız aracılığıyla sağlıyoruz. SMG Player Version 8 projesiyle İTÜ ARI Teknokent’e girmeye hak kazandık, teknik ekibimiz 2017 yılından beri Teknokent’te AR-Ge çalışmalarına devam ediyor. Harmonik benzerlik, üçüncü parti entegrasyonu, SaaS (Software as a Service) gibi pek çok yenilik üzerinde çalışıyoruz. Ayrıca yeni markamız Snapmuse’un ürettiği, tüm hakları bize ait olan farklı tarzlarda müziklerle tamamen yasal platformda ve ekonomik çözümler sunuyoruz. Sunduğumuz hizmet ve teknolojimiz ile dördüncü kez ilk 50’de yer almaktan büyük mutluluk duyuyoruz” dedi.

"SMG sektöründe ilk ve öncü bir konumda"

Bu başarıyı geçmiş yıllarda da tekrarladıklarının altını çizen Alhale, “Kurumumuz, Türkiye’de en hızlı büyüyen şirketlerin yer aldığı Deloitte Technology Fast50 Türkiye 2015 Programı’nda 6.sırada, Deloitte Teknoloji Fast 500 EMEA Programı’nda ise 229. sırada yer aldı. Deloitte Technology Fast50 Türkiye 2016 Programı’nda da yer alan SMG, 2017 ve 2018 yıllarında da sıralamaya girdi ve dört yıl ard arda bu listede yer alma başarısı gösterdi. Bu anlamda da SMG sektöründe ilk ve öncü bir konumda” dedi.

Anahtar Kelimeler:
Smg
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.