Öne Çıkanlar deprem çukurova belediyesi kuşadası recep tayyip erdoğan erdoğan Hakkari HAVA HAREKATI başbakan binali yıldırım atatürk yapı kredi operasyon soner çetin

So CHIC… Yeni Mağazalarla Büyüyor

Türkiye’nin önde gelen takı markalarından So CHIC…, 2019 yılı büyüme hedefleri doğrultusunda yeni mağazalar açmaya devam ediyor. Toplamda 60'ıncı mağazasını Armada AVM’de açan So CHIC…’in Türkiye’deki mağaza sayısı 57’ye ulaştı.


Türkiye’de 15 ayrı ilde ve yurt dışında yer alan mağazalarıyla takı alışverişini keyifli bir deneyime dönüştüren So CHIC..., yeni mağaza yatırımlarıyla büyümeye devam ediyor. “Gümüşün en şık hali” mottosuyla tasarladığı birbirinden özel koleksiyonlarıyla, takı sektörünün gelişmesinde önemli rol oynayan So CHIC…, İstanbul Havalimanı ve Mersin Sayapark AVM’lerdeki mağazalarının ardından, Ankara Armada AVM, Metropol AVM ve Akasya AVM’de de birer mağaza açtı.


So CHIC…, 2019’un ilk 8 ayında 4 farklı ilde toplam 8 mağaza açtı!

2019’da mağaza yatırımlarına devam ettiklerini ifade eden Sezgin Grup Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Sezgin; “So CHIC…’in inovatif, modern ve trendleri belirleyen ürün gamını farklı çizgilerdeki koleksiyonlarla genişleterek müşterilerimize her sezon yepyeni ürünler sunmayı hedefliyoruz. Tasarım odaklı ve zengin ürün çeşitliliğiyle takıda tüm ihtiyaçları karşılayan bir marka olarak yatırımlarımıza devam ediyoruz. Son olarak Armada AVM’de hizmete başlayan mağazamızla birlikte toplam mağaza sayımız 60’a ulaştı. 2019’u 10 yeni mağaza ile kapatmayı planlıyoruz.” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.