Öne Çıkanlar deprem çukurova belediyesi HAVA HAREKATI Hakkari başbakan binali yıldırım yapı kredi atatürk soner çetin operasyon azerbaycan KENAN DOĞULU öğretmen

St. Regis İstanbul’un Yeni Genel Müdürü Alper Can Bulçum Oldu

Marriott Hotels & Resorts ve Demsa Group projesi olan St. Regis İstanbul’un genel müdürü Alper Can Bulçum oldu.
 
Alper Can Bulçum, Nişantaşı’nda bulunan St. Regis İstanbul’un genel müdürlük görevine getirildi.

Alper Can Bulçum Kimdir?
1970 doğumlu Bulçum, lisede ‘Otel Yöneticiliği’ eğitimi aldıktan sonra Hacettepe Üniversitesi ‘Otel Yöneticiliği’ bölümünden mezun oldu. Bulçum, Satış ve Pazarlama Direktörlüğü, Gelirler Müdürlüğü ve Odalar Bölümü Direktörlüğü pozisyonlarında Park Hyatt Baku, The Ritz-Carlton Istanbul, The Ritz Carlton Bahrain, The Regent Almaty otellerinde görev yaptı. InterContinental Almaty’de ilk genel Müdürlük Görevini üstlendikten sonra The Marmara Istanbul, Burjuman Rotana Dubai, Wyndham Grand Istanbul Kalamış otellerinde Genel Müdürlük yapan Bulçum, en son Wyndham Hotel Gruba bağlı Ramada Plaza Jumeirah Beach ve Ramada Sharjah’ta Grup Genel Müdürü olarak çalıştı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.