Öne Çıkanlar AİLE Covid19 CHP Adana Milletvekili Ayhan Barut gündem özeti cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk Kuşadası Belediyesi chp niğde milletvekili ömer fethi gürer çiftçi çukurova belediye başkanı soner çetin soner çetin

Super Bowl'da  THY'nin Freemanlı Reklamı Yayımlandı

Türk Hava Yolları’nın (THY) Morgan Freeman’lı yeni reklam filmi Amerikan televizyon tarihinin en fazla izlenen programı olan Ulusal Futbol Ligi’nin (NFL) finali, Super Bowl'da gösterime girdi. Filmin, birçok uluslararası medya aracı üzerinden dört kıtada, 16 TV kanalında aynı anda yayına alınması planlanıyor.
Türk Hava Yolları, Oscar ödüllü aktör Morgan Freeman’ın oynadığı yeni reklam filmi ile Super Bowl'da yüz milyonlarca izleyicinin karşısına çıktı. Türk Hava Yolları’nın Morgan Freeman'lı yeni reklam filmi 5 Şubat'ta, Amerikan televizyon tarihinin en fazla izlenen programı olan Ulusal Futbol Ligi’nin (NFL) finali, Super Bowl'da gösterime girdi.

Geçtiğimiz yıl oldukça ses getiren “Batman v Superman” reklam kampanyasını ilk olarak, dünya genelinde 800 milyon kişinin takip ettiği Super Bowl'da izleyiciyle buluşturan Türk Hava Yolları, bu sene de Morgan Freeman'ın yer aldığı yeni reklam filmi ile yine aynı platformda yerini aldı.

Çekimler 10 Saat Sürdü ve 101 Kişi Görev Aldı

Çok sayıda küresel markanın tanıtım projesinde imzası bulunan ünlü yönetmen Matthias Zentner'ın yönetmenliğini yaptığı reklam filminin çekimleri, geçtiğimiz ay Los Angeles'ta tamamlandı. Türk Hava Yolları’ndan yapılan açıklamaya göre, çekim etabı 10 saat süren ve toplamda 101 kişinin görev aldığı filmin, birçok uluslararası medya aracı üzerinden dört kıtada, 16 TV kanalında aynı anda yayına alınması planlanıyor.

Aycı: Morgan Freeman'lı Yeni Reklam Kampanyamız Şimdiden Büyük Ses Getirdi

Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı M. İlker Aycı, “Morgan Freeman ile yaptığımız anlaşma, küresel marka değerimize ve bilinirliğimize sağladığı katkı açısından büyük önem taşıyor. Bugüne kadar dünyaca ünlü isimlerle gerçekleştirdiğimiz reklam kampanyalarının geri dönüşlerinden oldukça memnunuz. Yeniliklerin peşindeyiz ve elbette ki hep daha iyiyi hedefliyoruz. Şimdiden büyük ses getirdiğini gördüğümüz Morgan Freeman'lı yeni reklam kampanyamızın, marka algımıza önemli ölçüde katkı sağlayacağına inanıyorum” değerlendirmesinde bulundu.

Freeman: Projenin İçerisinde Olmak Benim İçin Son Derece Keyifli Bir Deneyim Oldu

Böylesine prestijli bir marka ile işbirliği yapmanın onur verici olduğunu ifade eden Morgan Freeman ise, “Lisanslı bir pilot olarak uçmaya özel bir merakım var, bu nedenle bu projenin içerisinde olmak benim için son derece keyifli bir deneyim oldu. Yolcularına sunduğu benzersiz hizmet anlayışı sayesinde süreklilikle ödüle layık görülen, aynı zamanda inanılmaz lezzetli uçak içi ve özel yolcu salonu ikramlarına sahip Türk Hava Yolları, alanında öncü bir profil. Dünyanın en çok ülkesine uçan ve bu denli prestijli bir havayolu şirketiyle çalışmak, benim için büyük bir onur” ifadelerini kullandı.
 
 
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.