Öne Çıkanlar tesk genel başkanı bendevi palandöken kılıçdaroğlu palandöken fetö şehit abd adana tesk yunanistan tüik Pandemi Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel

Sütaş Ayran Çalkalayıp Otomobil Sahibi Oldular

Sütaş Ayran’ın, 4 Şubat 2019 – 31 Mart 2019 tarihleri arasında gerçekleştirdiği “Çalkala Sütaş Ayranı, Kazan Hediyeleri” kampanyasının büyük ödülü olan 3 adet Renault Megane, 24 Mayıs 2019 Cuma günü yapılan törenle sahiplerini buldu.

Türkiye’nin en çok tercih edilen ayran markası Sütaş Ayran’ın “Çalkala Sütaş Ayranı, Kazan Hediyeleri” kampanyasında Renault Megane kazanan Onur Kocaoğlu (Eskişehir), Suzan Duyar (İstanbul) ve Esat Orhun Allıoğlu (İstanbul) 24 Mayıs 2019 Cuma günü İstinye’de yapılan törenle araçlarını teslim aldı. Kampanyada büyük ikramiye kazanan 3’ü asil 6 kişilik talihli listesi, 5 Nisan 2019 Cuma günü Milli Piyango İdaresi ve noter huzurunda yapılan çekiliş sonrasında ilan edilmiş, promosyonlu Sütaş Ayran kapaklarından çıkan şifre ile kampanyaya katılan yüzbinlerce kişi de günlük 100 megabayt mobil internet hediye kazanmıştı.

Anahtar Kelimeler:
SÜTAŞ
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.