Öne Çıkanlar bugünün gündemi pkk cumhurbaşkanı erdoğan terörist azerbaycan cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan suriye Kent diyarbakır Ayyuka eNBE akbank

Swıss Days 2019’da Arzu Kaprol İle “Gelecek İçin Yenilik” Adlı Tekstil Konferansı Düzenlendi

Swiss Business Hub Turkey (İstanbul’daki İsviçre’nin İhracat ve Yatırım Ofisi) ve Swiss Chamber of Commerce in Turkey (Türkiye’de İsviçre Ticaret Odası Derneği) tarafından, İsviçre Başkonsolosluğu’nun desteği ile İstanbul'da ilk kez Swiss Days 2019 düzenlenmeye başladı.

20 – 22 Eylül 2019 tarihleri arasında İstanbul Yapı Kredi bomontiada’da gerçekleştirilecek Swiss Days 2019 ayrıca “Gelecek için Yenilik” konulu tekstil konferansına ev sahipliği yaptı.

İsviçre Tekstil Derneği Başkanı ve ünlü moda tasarımcısı Arzu Kaprol’un gerçekleştirdiği “Tekstilin Geleceği: Sürdürülebilirlik için İnovasyon” konulu konferans ve tekstil atölyesine iş, sanat ve cemiyet dünyasından bir çok isim ilgi gösterdi.

Switzerland Global Enterprise Türkiye, İran ve Afrika sorumlusu Suhail el Obeid’in ve Swiss Textiles direktörü Peter Flückiger’in katılımı ve Zürih’te yaşayan ünlü moda tasarımcısı Ezgi Çınar’ın moderatörlüğünde gerçekleşen konferans büyük ilgi gördü.

 

Swiss Days 2019’u destekleyen firmalar arasında yer alan Tektaş Jewellery&Watches, etkinlik boyunca bomontiada 4.kat’ta birbirinden özel markalar ile ziyaretçilerini bekliyor.

Farklı atölye çalışmaları, konferanslar, seminerler, konserler, eğlenceli aktiviteler ve katılımcı standları ile gerçekleştirilecek üç günlük mini İsviçre Expo, sergilenebilir ve satılabilir ürünlerin yanı sıra potansiyel yerel iş ortakları ile İsviçre ve Türkiye arasında yeni bir pencere açacak ve tüm hafta sonu boyunca devam edecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.