Öne Çıkanlar Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu chp genel başkanı kemal kılıçdaroğlu Türkiyede koronavirüs kaynaklı Toplam Vaka Sayısı Türkiyede Koronavirüsten hayatını kaybedenlerin sayısı bugünün gündemi gündem özeti cumhurbaşkanı Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş DEVA PARTİSİ Genel Başkanı Ali Babacan Kovid19 Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı

Tahincioğlu, Basketbol Süper Ligi İsim Sponsoru Oldu

Tahincioğlu, Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) işbirliği ile Basketbol Süper Ligi’nin isim sponsoru oldu.

Bu işbirliğinin imza töreninde konuşan Tahincioğlu Yönetim Kurulu Başkanı Özcan Tahincioğlu, “Bu işbirliği ile Tahincioğlu olarak tarihi bir gün yaşıyoruz. Gelişmiş ülkelerin uzun vadeli sportif politikaları olduğunu ve bu anlamda önemli başarılar sağladıklarını biliyoruz. Türkiye de sporun birçok branşında başarılara imza atıyor. Basketbolda da Avrupa’nın zirvesine ulaşan bu başarı göğsümüzü kabartıyor. Biz de bunu desteklemek ve hep birlikte daha da yukarı taşımak amacıyla bugüne kadar, kültür sanat ve eğitim başta olmak üzere pek çok projeye verdiğimiz desteği, Türkiye Basketbol Federasyonu ile gerçekleştirdiğimiz işbirliğiyle spora taşıyoruz. Bugüne kadar en iyi projelerin içinde, hayaller arkasında da Tahincioğlu oldu. Bundan sonra da basketbolun hayallerinin arkasında da Tahincioğlu olacak. Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi’nde yer alan tüm takımlara ve sporcularımıza başarılar diliyorum” dedi.

Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Hidayet Türkoğlu ise; “ Türk basketbolu geldiği noktada devlet desteğinin yanı sıra ciddi oranda özel sektörle işbirliği yapmaktadır. Liglerimiz dünyanın sayılı, Avrupa’nın ise en iyi ligleri arasındadır. Tahincioğlu’na Türk basketbolunun gelişimine yönelik Basketbol Süper Ligi isim sponsoru olarak yaptığı katkıdan dolayı teşekkür ederiz ” ifadelerini kullandı.

İmza töreni, TBF Başkanı Hidayet Türkoğlu, TBF CEO’su Ömer Onan Tahincioğlu Yönetim Kurulu Başkanı Özcan Tahincioğlu ve Tahincioğlu Genel Müdürü Alpaslan Çalım’ın ev sahipliğinde Hilton Bomonti Otel’de gerçekleştirildi.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.