Öne Çıkanlar Afrin Hakkari çin İyi Parti A Milli Kadın Voleybol Takımı ak parti sözcüsü ömer çelik ak parti pkk Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek Übeyd Adıyaman Ömer Asaf Kolot Haberleri 2018 Türkiye Pist Şampiyonası

Takeda Türkiye Finans Direktörlüğüne  İzak Baron Atandı

Japon ilaç devi Takeda’nın Türkiye operasyonunda yeni bir atama gerçekleşti. Şirketin finansal süreçlerini daha güçlü ve efektif bir yapıya kavuşturmak amacıyla, Türkiye ilaç sektöründe 25 yıllık deneyime sahip olan İzak Baron Takeda Türkiye Finans Direktörlüğüne atandı. 

İzak Baron kimdir?

Boğaziçi Üniversitesi İşletme Bölümü’nden 1982 yılında mezun oldu. Farklı sektörlerde kendini geliştirmesinin ardından son 25 yıldır kariyerini Eli Lilly, Wyeth, Lundbeck, Amgen İlaç gibi uluslararası firmalarda sürdürdü. Eylül 2017’den bu yana Takeda Türkiye’de Finans Danışmanı olarak görev yapan Baron, finansal süreçlerin optimizasyonu, denetim süreçlerinin etkin yönetilmesi gibi konularda çalışmalar yaptı.

İzak Baron Ağustos 2018 itibari ile, Takeda Türkiye’nin daha güçlü bir finansal yapıya kavuşmasını ve süreçlerin basitleştirilerek verimliliğin artırılmasını sağlamak üzere Finans Direktörlüğü görevini sürdürecektir.

Anahtar Kelimeler:
Takeda
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.