Tamek Anuga’ya Katıldı

Tamek, 7-11 Ekim tarihleri arasında Köln’de gerçekleştirilen ve dünyanın en büyük gıda fuarları arasında yer alan Anuga Gıda Fuarı 2017'ye katıldı. Tamek, fuarda, meyvelerin en doğal ve saf hallerinden üretilen meyve suyu ailesiyle, tarladan sofralara gelen gıda ürünlerini tüm dünyaya tanıttı.

Gıda sektörünün öncü firması Tamek, 62 yıllık tecrübesiyle ürettiği ürünlerini Köln’de gerçekleştirilen Anuga Fuarı’nda dünyanın dört bir yanından gelen gıda profesyonellerine tanıttı. Tamek’in Anuga Fuarı kapsamında ön plana çıkarttığı 2017’de lansmanını yaptığı yeni ürünler arasında; ranch, acı ve barbekü çeşitlerinden oluşan sos grubu, balkan ve paprika sosları, şeker ilavesiz reçeller ve soğuk kahve bulunuyor.

Tamek, meyve sularını ve gıda ürünlerini anlaşmalı çiftçileriyle gerçekleştirdiği, kontrollü tarım uygulamasından elde edilen ürünlerle üretiyor. Tüm dünyadan 57 ülkeye aktif ihracat yapan Tamek Genel Müdürü Cem Kurt “Almanya, Hollanda, Avusturya, Fransa, İspanya ve İtalya’da bilinirliğimiz yüksek. Japonya’da ise özellikle domates suyumuzla lider konumdayız. Bunun yanı sıra Ortadoğu coğrafyasından Kuzey Afrika’ya, Avustralya’dan Yeni Zelanda’ya kadar Tamek ürünlerini ihraç ediyoruz” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.