Öne Çıkanlar gündem özeti terörist cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk MSB gündem başlıkları enflasyon HAVA HAREKATI tesk genel başkanı bendevi palandöken abd CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş

TEB, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde #BaşarınınCinsiyetiOlmaz dedi

Türk Ekonomi Bankası (TEB), 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ne özel hazırladığı #BaşarınınCinsiyetiOlmaz videosuyla kadınların iş yaşamındaki önyargı ve engellere karşı verdikleri mücadeleye dikkat çekiyor.

Kadınların iş dünyasındaki varlığını güçlendirme ve ekonomiye daha fazla dahil olmasına katkıda bulunma amacıyla çalışan TEB, iş yaşamında karşılaşılan her türlü engele karşı iş kadınlarını cesaretlendirmeye devam ediyor. Geçtiğimiz yıl “Elalem Ne Der” kampanyası ile güne damgasını vuran ve başta MİXX “Toplumsal Cinsiyet Eşitliği Özel Ödülü” olmak üzere birçok ödülün sahibi olan TEB, bu yılda benzer bir içgörü ile yeni bir dijital kampanya gerçekleştirdi.

8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ne özel hazırlanan #BaşarınınCinsiyetiOlmaz filmi, ön yargılar ve iş hayatında kadının cesaretini kıracak yaklaşımlara karşı dikkat çekici bir içerik taşıyor. “Olamazsın”, “yapamazsın”, “vazgeç”… İş hayatındaki kadınlar hayatları boyunca pek çok ön yargı ile mücadele ediyor. Filmde kadınların iş hayatında karşılaştıkları bu olumsuz bakış açılarına yönelik iç görüleri gündeme taşınırken, 2014 yılından bu yana parkur atleti Hazal Nehir de karşılaştığı engeller karşından her zaman ayağa kalkarak yoluna devam eden iş kadınlarını temsil etti.

TEB, dijital ajansı Tick Tock Boom ile birlikte hazırladığı yeni film, kadınların her alanda istedikleri başarıya ulaşabileceklerini ve karşılarına çıkan engelleri bir bir aşabileceklerini çarpıcı bir üslupla anlatıyor. TEB’in kadın patronları her zaman desteklediği vurgusuyla sona eren reklam, insanların cesaret kırıcı söylemlerine aldırmadan, kadınların ekonomiye katılımını cesaretlendirmeyi ve iş hayallerinin peşinden koşmasını sağlamayı amaçlıyor.

Anahtar Kelimeler:
TebTEB Haberleri
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.