Öne Çıkanlar bugünün gündemi pkk azerbaycan suriye Kent diyarbakır Ayyuka eNBE akbank cumhurbaşkanı erdoğan türkiye istanbul

​TEB Cetelem’in Yeni Genel Müdür Yardımcısı Özgür Öztürk Oldu

Otomotiv ve finans sektöründe dijital trendlerin öncüsü TEB Finansman A.Ş. Genel Müdür Yardımcılığı görevine Özgür Öztürk getirildi. 2008 yılından beri TEB Finansman A.Ş. (TEB Cetelem) bünyesinde çalışan Öztürk, önceki görevinde TEB Cetelem Satış Direktörü sorumluluğunu üstleniyordu.

İstanbul Üniversitesi’nde lisans öğrenimi alan Özgür Öztürk, profesyonel iş yaşamına 1997 yılında Koç Finans’ta başladı. Çalışma hayatı boyunca tüketici finansmanı alanında görev alan Öztürk 2008 yılında TEB Finansman A.Ş. bünyesine geçti. Geride bırakılan 11 yıl boyunca farklı sorumluluklar üstlenen Öztürk, Satış Müdürü ve Satış Direktörü görevlerinde bulundu. Özgür Öztürk, 2019 yılı itibariyle de TEB Cetelem’in yeni Genel Müdür Yardımcısı olarak atandı.

Özgür Öztürk’ten önce TEB Cetelem’de Genel Müdür Yardımcılığı görevini üstlenen Olca Kanber ise BNP Paribas Grup içi transfer ile Cetelem’in en büyük pazarlarından olan Cetelem İspanya’da Pazarlama Direktörü olarak göreve başladı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.