Öne Çıkanlar Kuşadası Belediyesi deprem kuşadası çukurova belediyesi recep tayyip erdoğan HAVA HAREKATI erdoğan başbakan binali yıldırım Hakkari kızılay atatürk yapı kredi

TEB’den Esnafa ‘3 Ay Ödemesiz’ Yaz Kampanyası

Türk Ekonomi Bankası (TEB), yaz döneminde de işletme sahibi müşterilerinin nakit ihtiyacını uygun ödeme koşullarıyla karşılamaya devam ediyor. ‘Esnafa 3 Ay Ödemesiz Yaz Kampanyası’ ile işletmeler, TEB’den kullandıkları kredinin ödemesini 3 ay sonra yapabilecek. Kampanya, 29 Eylül 2017 tarihine kadar devam edecek.

 
Türk Ekonomi Bankası (TEB), küçük işletme sahipleri için yaz dönemine özel bir kredi kampanyası başlattı. Kampanya kapsamında 250 bin TL’ye kadar ticari taksitli kredi kullanan esnaf, ödemesini 3 ay sonra, 48 ay vadeli olarak yapılabilecek. TEB şubelerinden başvurulabilen kampanya 29 Eylül 2017 tarihine kadar devam edecek.
 
Kampanya ile ilgili konuşan TEB KOBI Bankacılığı Kıdemli Genel Müdür Yardımcısı ve Genel Müdür Vekili Turgut Boz, “TEB olarak, küçük işletmelerin sağlıklı ve sürdürülebilir büyümeleri için dört koldan destek sunuyoruz. Finansman ihtiyacının hızlı, kolay ve uygun koşullarda karşılaması hedefiyle yaz dönemine özel başlattığımız kampanya kapsamında esnafımız 250 bin TL’ye kadar olan kredi ödemelerine 3 ay sonra başlayarak rahat bir yaz dönemi geçirecek” dedi.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.