Öne Çıkanlar AİLE Covid19 CHP Adana Milletvekili Ayhan Barut gündem özeti Pandemi cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk Kuşadası Belediyesi chp niğde milletvekili ömer fethi gürer çiftçi

TEB’den MTV Ödemelerine 3 Taksit Fırsatı

Türk Ekonomi Bankası (TEB), CEPTETEB Kredi Kartı, TEB Bonus Card ve TEB Worldcard ile CEPTETEB İnternet Şubesi, CEPTETEB Mobil Bankacılık Şubesi veya www.gib.gov.tr yapılacak Motorlu Taşıtlar Vergisi (MTV) ödemelerine 3 taksit imkanı sunuyor.

Türk Ekonomi Bankası (TEB), Motorlu Taşıtlar Vergisi (MTV) ödemelerine ilişkin bir kampanya başlattı. 2 Şubat’a kadar sürecek kampanya kapsamında, MTV ödemelerini CEPTETEB İnternet Şubesi, CEPTETEB Mobil Bankacılık Şubesi veya www.gib.gov.tr üzerinden CEPTETEB Kredi Kartı, TEB Bonus Card veya TEB Worldcard ile yapan müşteriler, 100.000 TL’ye kadar olan MTV ödemelerinde 3 taksit fırsatından yararlanabilecek.

Bu fırsattan faydalanmak için bankada kayıtlı cep telefonundan MTV yazıp, 4616'ya göndermek yeterli olacak. Ticari kart sahipleri ise VERGİ yazıp 4616'ya SMS göndererek kampanyaya katılabilecekler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.