Öne Çıkanlar Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk terörist cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan MSB gündem başlıkları enflasyon gündem özeti CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş abd fırat kalkanı bugünün gündemi

TEB’den Tüm Doktorlara Ve Tıp Öğrencilerine Yıl Boyunca Geçerli Avantajlar

Türk Ekonomi Bankası (TEB), tüm doktorların ve tıp öğrencilerinin 14 Mart Tıp Bayramı’nı kutlamak için yıl boyunca hem doktorlara hem de tıp fakültesinde okuyan geleceğin doktorlarına özel fırsatlar sunuyor.

TEB, doktorlara özel ayrıcalıklar geliştirdi. TEB'in sağladığı ayrıcalıklarla yalnızca çalışan doktorların değil, tıp fakültesinde okuyan geleceğin doktorlarının da bu fırsatlardan yararlanmasını sağlıyor.

Doktorlara öğrencilik yıllarından başlayarak profesyonel hayatları boyunca destek olmayı hedefleyen TEB, Tıpta Uzmanlık Sınavı (TUS) hazırlık sürecinde harcamalarını karşılamaları için uzman adaylarına 6 ay ötelemeli, 48 ay vadeli, %1,44 faiz oranlı ihtiyaç kredisi sunuyor. Muayene sahibi doktorlar için yine cazip oranlı ve sabit ücretli POS cihazı veren TEB, doktorların ihtiyacına göre birikim yapabilmeleri için Marifetli Hesap ile birikim imkanı sunuyor.


TEB’in doktorlara sunduğu ayrıcalıklar

TEB, uzmanlığını tamamlayıp kendi muayenesini açmak isteyen ya da mevcut muayenesini son teknoloji ile yenilemek isteyen doktorlara ekipman alımı için leasing desteği ve kredi çözümleri sunuyor.Ayrıca TEB Yıldız Priority Card ile; restoran harcamalarında ekstra %10 bonus kazanımından; havaalanı transfer, lounge hizmetleri gibi doktorların seyahatlerinde yararlanabileceği birçok ayrıcalık sağlıyor. CEPTETEB üzerinden ücretsiz TL para transferi imkanı ve TAV passport ile ücretsiz hızlı geçiş hakkı doktorların kullanmayı tercih ettiği ürün ve hizmetlerin başında geliyor

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.