Öne Çıkanlar Kuşadası Belediyesi deprem çukurova belediyesi recep tayyip erdoğan kuşadası HAVA HAREKATI erdoğan başbakan binali yıldırım Hakkari atatürk yapı kredi operasyon

TeknoSA CES’te Teknoloji Devleri İle Buluştu

TeknoSA Genel Müdürü Bülent Gürcan, "Pek çok markanın 2017’de yepyeni ürünler piyasaya süreceğini belirten Gürcan, “Hayatın farklı alanlarında yeni ürünler görmeye devam edeceğiz. Biz de TeknoSA olarak, hem teknoloji ürünlerindeki gelişmelerin yaratacağı hareketlilik hem de yenilikçi hizmetlerimiz ve uygulamalarımız ile değer yaratmaya devam edeceğiz." dedi.

Las Vegas Nevada’da bu yıl 50.si düzenlenen dünyanın en büyük tüketici elektroniği fuarı CES’te dünya markalarının temsilcileri ile bir araya gelen TeknoSA Genel Müdürü Bülent Gürcan, 2017’de teknoloji gündeminin çok yoğun olacağını söyledi.

Pek çok markanın 2017’de yepyeni ürünler piyasaya süreceğini belirten Gürcan, “Hayatın farklı alanlarında yeni ürünler görmeye devam edeceğiz. Biz de TeknoSA olarak, hem teknoloji ürünlerindeki gelişmelerin yaratacağı hareketlilik hem de yenilikçi hizmetlerimiz ve uygulamalarımız ile değer yaratmaya devam edeceğiz. Pek çok markanın yepyeni ürünlerini yeni yılda tüm satış kanallarından Türkiye ile buluşturacağız. 2017’de teknolojide tek adres yine TeknoSA olacak” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.