Öne Çıkanlar Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk terörist cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan MSB gündem başlıkları enflasyon Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş gündem özeti fırat kalkanı bugünün gündemi ihracat Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu

TeknoSA Yeni Ofisinde İş Ortakları İle Buluştu

Türkiye teknoloji perakendeciliği sektörünün lideri TeknoSA, yönetim ofisini taşıdığı Ataşehir Nida Kule’de verdiği kokteylde iş ortaklarıyla buluştu. TeknoSA Genel Müdürü Bülent Gürcan’ın ev sahipliğinde gerçekleşen kokteylde Gürcan iş ortaklarına “Birlikte yeni başarılara imza atacağız” mesajı verdi.

Türkiye teknoloji perakendeciliğinin lider markası TeknoSA, yeni yönetim ofisinin açılışını iş ortaklarının katılımıyla gerçekleştirdiği bir kokteyl ile kutladı. 16 yıldır sektörde açık ara liderliği elinde bulunduran TeknoSA, bundan sonraki dönemde de Türkiye’ye ve tüm paydaşlarına değer yaratmaya, tüketicinin ihtiyaçları ve sektörün dinamizmine göre yenilenmeye devam edecek.

Teknoloji ve perakende sektörünün önde gelen isimlerinin bir araya geldiği ‘TeknoSA’nın yeni ofisine merhaba’ kokteylinde TeknoSA Genel Müdürü Bülent Gürcan, TeknoSA’nın tüm enerjisini çalışmaya ve verimli olmaya odakladığını vurguladı ve “TeknoSA olarak 16 yıldır sürdürdüğümüz liderliği devam ettirmek ve pekiştirmek için çalışıyoruz. Ülkemize değer yaratmak için her zaman daha fazla çalışıp, daha üretken olmaya gayret ediyoruz. İnanıyorum ki 2016 yılını hep birlikte 2017’ye daha güçlü ve umutlu girecek şekilde pozitif kapatacağız” diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.