Öne Çıkanlar deprem çukurova belediyesi recep tayyip erdoğan HAVA HAREKATI Hakkari başbakan binali yıldırım yapı kredi atatürk soner çetin operasyon azerbaycan KENAN DOĞULU

TeknoSA’ya Bilişim 500’den 2 ödül

TeknoSA, Bilişim 500 araştırması sonuçlarının açıklandığı geceden 2 ödülle birden döndü. Bilgi Teknolojileri şirketleri arasında ikincilik ödülü alan TeknoSA, Görüntü ve Ses Sistemleri kategorisinde ise birincilik ödülünü aldı.

BThaber Şirketler Grubu adına M2S Araştırma ve Pazarlama Hizmetleri tarafından yapılan “İlk 500 Bilişim Şirketi Araştırması”nın sonuçlarının açıklandığı gecede TeknoSA, Bilgi Teknolojileri şirketleri arasında ikincilik, Görüntü ve Ses Sistemleri kategorisinde ise birincilik ödülünün sahibi oldu.

Bilişim sektörü yöneticilerinin yanı sıra STK Başkanları, kamu görevlileri ve basın mensuplarının da katılımıyla gerçekleştirilen törende, TeknoSA adına ödülleri TeknoSA Satış Direktörü Tansel Tuzcu ve TeknoSA Tedarik Zinciri Direktörü Kayhan Ozar aldı.
 
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.