Öne Çıkanlar tesk genel başkanı bendevi palandöken kılıçdaroğlu Pandemi palandöken şehit adana fetö tüik abd tesk yunanistan Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel

Termikel Köln Fuarı'nda

Avrupa’nın en büyük ankastre üreticisi artık bir Türk firması. Termikel, Köln'de sektör profesyonellerine yönelik olarak düzenlenen "Living Kitchen fuarına katıldı ve ilgiyi üzerine çekti. Termikel Grup Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Kaya, "Katma değerimiz Türkiye ortalamasının üzerinde. Avrupa'da birçok pazarda hakim durumdayız, birlik içinde olursak refah düzeyi yüksek bir Türkiye'yi kısa sürede göreceğiz" dedi.

16-22 Ocak tarihleri arasında Almanya’nın önemli ticaret kentlerinden biri olan Köln’de devam eden fuarda, Termikel tarafından dünyada 70’ten fazla ülkede yüz binlerce ailenin evlerini süsleyen ankastre ve solo ürünlerinin yanı sıra, yoğun Ar-Ge çalışmaları ile üretilen ve gelecekte mutfakları süsleyecek akıllı fırınlar da tanıtıldı. Fuara Termikel’i temsilen Termikel Grup Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Kaya ve Termikel Grup Yönetim Kurulu Üyesi Selim Kaya katıldı.

"Teknolojimiz, İstikrarlı ve Rekabetçi Şartlarımızla Çok Sayıda Pazardayız"

Fuar hakkında değerlendirmelerde bulunan Termikel Grup Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Kaya "Almanya dünyanın en büyük mutfak üreticilerine ev sahipliği yapan bir ülke olma özelliği taşıyor. Bu bakımdan beklentilerimiz doğrultusunda bu üreticilerin çoğu ile planlanan görüşmelerimizi yaptık. Termikel olarak ihracatımızın geliştirilmesine yönelik önemli hedeflerimiz var. Ar-Ge çalışmalarımız, inovasyon çalışmalarımız ve Türkiye ortalamasının üzerinde olan katma değeri yüksek ürünlerimiz ile bu hedeflerimizi gerçekleştireceğiz. Üretim teknolojimiz istikrarlı ve rekabetçi şartlarımız ile çok sayıda pazarda ürünlerimizi satabiliyoruz. Özellikle Avrupa piyasasında ürünlerimiz birçok pazarda hâkim durumdadır, bir Türk üretici olarak bu durumdan gurur duyuyoruz"  şeklinde konuştu.

"Birlik İçinde Yaşarsak Refah Düzeyi Yüksek Türkiye'yi Kısa Sürede Göreceğiz"

Türkiye ekonomisi ile ilgili de değerlendirmelerde bulunan Ahmet Kaya ülke ekonomisinin her geçen gün daha da iyiye gittiğini belirtti. Faiz lobisinin ülkemiz üzerinde oynadığı oyunların giderek bozulduğuna dikkat çeken Ahmet Kaya "15 Temmuz’dan bu yana ülkemiz üzerinde çok fazla oyunlar oynanıyor. Önce hain darbe girişimi ile ülkemizi dize getirmeye çalıştılar ancak millet iradesini aşamadılar. Şimdi de döviz üzerinden ülkemizde huzursuzluk çıkartmaya çalışıyorlar. Ancak 15 Temmuz gecesinde bunları nasıl alt ettiysek kurdukları döviz kumpasını da ülkenin yatırımcıları ve sanayicileri olarak aşacağız. Türkiye ekonomisine ve ekonomi sistemine güveniyoruz. İnanıyoruz ki birlik ve beraberlik içerisinde yaşadığımız, ekonomisi sağlam ve refah düzeyi yüksek bir Türkiye tablosunu kısa süre içerisinde göreceğiz" dedi.

Lıvıng Kıtchen Ne?

living Kitchen Fuarı, ankastre ve mutfak dünyasının buluşma noktası olan Almanya’nın Köln şehrinde tüketiciler ile üreticileri bir araya getirdi. Fuara  22 ülkeden gelen 215'den fazla tanınmış ulusal ve uluslararası tedarikçi son fikirlerini ve yeniliklerini sundu. 146 bin profesyonel fuarı ziyaret etti. Mutfakların ve odaların yeni tasarımlarının sergilendiği fuarda ürünlerin genelinde açık renk Ankastre grubunda akıllı ürünler, cep telefonları ile programlanabilen buzdolapları, bulaşık makineleri ve fırınlar ön plana çıktı. 
 
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.