Öne Çıkanlar deprem azerbaycan KENAN DOĞULU meclis demet akalın zorlu psm Sertab Erener Aleyna Tilki gülben ergen cem yılmaz Ebru Gündeş tarkan

THY Zaporijya'ya Uçuruyor

Türk Hava Yolları’nın Zaporijya'ya (Ukrayna)a düzenleyeceği direkt uçuşlar bugün itibarıyla başlıyor.

Türk Hava Yolları’nın, Ukrayna’da Kiev, Odesa, Lviv, Dnipropetrovsk ve Herson’un ardından uçuş sağlayacağı 6. nokta olan Zaporijya’ya seferler, 28 Aralık’tan itibaren, haftanın 4 günü karşılıklı olarak icra edilecek. İstanbul’dan Ukrayna’nın en önemli turist merkezlerinden biri olan Zaporijya’ya, tüm vergiler dâhil gidiş-dönüş 149 Amerikan Doları’ndan başlayan ücretlerle seyahat edilebilecek. Ayrıca, Miles&Smiles üyeleri, yeni açılan hatlarda ilk 6 ay boyunca yüzde 25 mil indirimli ödül biletle seyahat edebilecek ve uçuş sınıflarını yükseltebilecekler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.