Öne Çıkanlar kılıçdaroğlu tesk genel başkanı bendevi palandöken palandöken şehit esnaf Akşener DEVA PARTİSİ Genel Başkanı Ali Babacan fenerbahçe babacan Vergi EMİNE ERDOĞAN çin

THY’nin Karakas Ve Havana Uçuşları Başladı

119 ülkede varlık gösteren Türk Hava Yolları’nın Havana ve Karakas uçuşları başladı. Dünyanın en fazla ülkesine uçuş sağlayan milli havayolu, Amerika’daki 16 ve 17’nci noktaları olan Havana (Küba) ve Karakas (Venezüela)’ı 20 Aralık itibariyle uçuş ağına ekledi.

Havana Jose Marti ve Karakas Simon Bolivar Uluslararası Havalimanlarında dün hat açılış törenlerine, Küba ve Venezuela Cumhuriyetinden üst düzey bürokratlarla beraber Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Büyükekşi katılarak, törende konuşma yaptı.

Büyükekşi, Havana ve Karakaş uçuşları sayesinde markayla özdeşleşmiş olan benzersiz uçuş deneyimi kavramını kıtanın bu noktalarına da ulaştırabilecek olmaktan mutluluk duyduğunu ifade ederek, “Inovatif bir yaklaşımla çeşitlendirdiğimiz ürün ve hizmet yelpazemizi bu uçuşlarımızla birlikte daha fazla yolcuyla buluşturacak olmaktan heyecan duyuyoruz. Tüm bunların yani sıra, Latin Amerika'daki genişleme planımız çerçevesinde stratejik noktalar olan Havana ve Karakas’a düzenleyeceğimiz uçuşlar sayesinde Büyük Antiller’e ulaşmak isteyen yolcular da mevcut uzaklığın kısalması anlamında önemli bir avantaj yakalamış olacaklar” dedi.

Genç Grup Farklı Deneyim Yaşayacak

Türk Hava Yolları sosyal sorumluluk kapsamında “Bridging Youth” projesiyle yıllardır farklı kültürleri birleştirerek,Türkiye’den dört üniversite öğrencisini ilk uçuşla birlikte dün Havana’ya uğurladı. Genç gruba gezi süresince, Havana’da tanışacakları Kübalı akranlarının rehberliğinde farklı bir ülkeyi tanıma ve bambaşka bir kültürü deneyimleme imkânına sahip olacak. Dört genç turist ayrıca, yaşadıkları deneyime ait kişisel anı fotoğraflarını da Türk Hava Yolları’nın sosyal medya hesapları üzerinden yüz binlerce takipçiyle paylaşabilecek.

Havana ve Karakas’a uçuşlar, bugünden itibaren Salı, Perşembe ve Pazar günleri olmak üzere haftada 3 gün karşılıklı olarak icra edilecek.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.