Öne Çıkanlar chp Covid19 tesk genel başkanı bendevi palandöken cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan abd AES Genel Başkanı Mehmet Alper Öğretici CHP Aydın Milletvekili Süleyman Bülbül bm aselsan Koronavirüs Çin Cumhurbaşkanı Xi Jinping 24 Adet Sipariş Aldı

TOKİ Borcunu Ziraat Bankası’na Ödeyenlere Uygun Faiz İmkanları

Ziraat Bankası, TOKİ’ye olan borcunu tek seferde ödemek isteyen konut ve işyeri sahipleri, kredisini Ziraat Bankası’nda çekerse, yüzde 20 indirim kazanacaklarını belirtti.
 
Ziraat Bankası Dağıtım Kanalları Yönetimi Genel Müdür Yardımcısı Alpaslan Çakar, 2013 yılı sonuna kadar TOKİ Projelerinden konut, işyeri satın alarak ödemelerini Ziraat Bankası’ndan yapan müşterileri için Toplu Konut İdaresi Başkanlığı’nın başlattığı yüzde 20 İndirimli Kapama Kampanyasına yönelik uygun faiz ve vade imkânları sunduklarını ifade etti.
 
Yapılan açıklamada, “TOKİ’ye olan geri ödemeleri en geç 2013 yılında başlamış olan, kalan vadesi en az 12 ay olan ve günü geçmiş borcu bulunmayan konut ve işyerleri için geçerli olacak kampanyada, Ziraat Bankası tarafından; 24 ay vadede yüzde 0,80, 48 ay vadede yüzde 0,89, 60 ay vadede yüzde 0,90 ve 120 ay vadede yüzde 0,95 faiz oranı uygulanıyor. Ayrıca, kredi açılışında tahsis ücreti alınmıyor” ifadeleri yer aldı.
 
Genel Müdür Yardımcısı Çakar, Ziraat Bankası’nın sunduğu finansman fırsatlarından faydalanmak için 22 Ağustos-30 Eylül tarihleri arasında yurt çapındaki tüm Ziraat Bankası Şubelerine başvurulabileceğini belirtti.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.