Öne Çıkanlar gündem özeti terörist cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk MSB gündem başlıkları enflasyon HAVA HAREKATI tüik tesk genel başkanı bendevi palandöken abd CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak

TSKB'nin Mali Analiz ve Değerleme Müdürlüğü’ne Sevilay Kıran Atandı

Türkiye Sınai Kalkınma Bankası’nın Mali Analiz ve Değerleme Müdürlüğü’ne 2007 yılından bu yana TSKB’de çeşitli pozisyonlarda görev alan Sevilay Kıran atandı. 

Sevilay Kıran kimdir?
Lisans eğitimini İstanbul Üniversitesi İşletme Fakültesi İngilizce İşletme Bölümü’nde tamamlayan Sevilay Kıran, yüksek lisans derecesini ise aynı üniversitenin Sosyal Bilimler Enstitüsü Finans bölümünden aldı.

Finans Sektöründeki kariyerine 2003 yılında Yapı Kredi Bankası’nda başlayan Kıran, 2007 yılına kadar kurumun önce finansal analiz bölümünde ardından kurumsal krediler departmanında analist olarak görev aldı. 2007 yılında TSKB’da Mali Analiz Yöneticisi olarak göreve başlayan Sevilay Kıran, 2014-2015 yılları arasında Krediler Yöneticisi, 2015-2017 yılları arasında ise Mali Analiz ve Değerleme Grup Yöneticiliği yaptı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.