Öne Çıkanlar Afrin İyi Parti ak parti sözcüsü ömer çelik çin ak parti İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener Akşener İçişleri Bakanı Süleyman Soylu Hakkari AİLE kosgeb pkk

TSPB’den İş Yatırım’a Ödül

İş Yatırım Menkul Değerler A.Ş. 4. TSPB Sermaye Piyasaları Ödülleri kapsamında TradeMaster Kampüs projesi ile “En İyi Sosyal Sorumluluk Projesi – 2018” dalında ödüle layık görüldü.

TSPB tarafından düzenlene Sermaye Piyasaları Ödül Töreninde İş Yatırım Genel Müdür Yardımcısı Özgür Yerlikaya, Pazarlama ve Ürün Yönetimi Müdürü Sinem Cireli ve Bölüm Yönetmeni Ebru Belhan Üzmez İş Yatırım adına ödülü aldılar.

İş Yatırım Genel Müdürü Yardımcısı Özgür Yerlikaya yaptığı açıklamada 6 yıl önce küçük adımlarla başlayan bu projenin Borsa İstanbul, İş Bankası ve İş Yatırım çalışanlarının desteği ile hızla büyüyerek bugün 24 üniversiteye ulaştığını belirtti. Sermaye piyasalarının her alanında faaliyet göstererek elde ettiğimiz başarılarla yıllar boyu yerli ve yabancı kuruluşlardan çeşitli ödüller aldık. Ülkemizde finansal okuryazarlığın gelişmesine katlı sağladığına inandığımız TradeMaster Kampüs projesi ile ödüllendirilmekse bizim için ayrı bir önem ve anlam taşıyor. Bu projeye destek veren tüm çalışanlarımıza teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

TradeMaster Kampüs Nedir?

TradeMaster Kampüs İş Yatırım’ın, finansal okuryazarlığın artırılmasını hedefi ile sermaye piyasalarındaki bilgi ve tecrübeyi, üniversitelerle birleştiren sosyal sorumluluk projesidir. Borsa İstanbul, İş Bankası ve İş Yatırım çalışanlarının desteği ile sorumlu ve etkin sürdürülebilirlik yaklaşımı çerçevesinde 2013 yılında hayata geçirilen bu projenin en önemli amacı, sermaye piyasalarının gelişimine katkı sağlamaktır.

2013 yılından bugüne her yıl yeni üniversitelerin katılımıyla büyüyen TradeMaster Kampüs, üniversite öğrencilerine finansal piyasalar alanında öğrendikleri teorik bilgileri, gerçek veriler ile sanal ortamda deneyimleme imkânı sunar.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.