Öne Çıkanlar deprem meclis KENAN DOĞULU gülben ergen İrem Derici Ebru Gündeş tarkan Hadise ambulans kıbrıs İYİ Parti Ankara Milletvekili Prof. Dr. Kürşad Zorlu medipol başakşehir

Türk Erkeği Romantikleşti..

Bağdat Caddesi’nin çiçek konseptli kafesinde Kadınlar Günü öncesi romantik anlar yaşandı. Yeni açılan kafenin ilk misafirlerinden bir erkek, sevdiği kadına evlilik teklif etmek için kafe ile irtibata geçti, pasta hazırlandı ve tüm olay izleyenler tarafından görüntüye alındı.

Beş duyuya hitap eden dekoru, çiçek kokuları, ambiyansıyla özellikle kadınların ve kadınları mutlu etmek isteyenlerin mekânı Emilia ilk şubesini İstanbul Bağdat Caddesi’nde açtı. Sosyal medyada her gün 1 milyon üzeri tık alan Emilia Kafe'de fotoğraf çekmek ve kimyasal içerik kullanılmayan yiyecekleri deneyimlemek isteyenler kuyruk oluşturdu. Kısa zamanda İstanbul’da şube sayısını farklılaşmış konseptleriyle arttıracak Emilia Istanbul’un Zürich ve Stockholm gibi birkaç yurtdışı şubesi daha açılıyor.

Markanın İngiliz yatırımcısı Alan Talib “Bu mekanlar kadınları mutlu ediyor, kadınları mutlu etmek isteyen erkekleri de sürprizli unutulmaz anları için kolayca romantik prens yapabiliyor. Umarız mekanımız kadınlara bu gibi mutlu anları yaşatmaya devam eder” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.