Türk Hava Yolları, Miniport’u Geliştirdi

Türk Hava Yolları(THY), Atatürk Havalimanı ile Taksim arasında bagaj taşıma hizmeti sunan Miniport uygulamasının kapsamını genişletti. Artık THY yolcularının, bagajlarını anlaşmalı otellere de bırakabileceği bildirildi.

İlk olarak 2016 yılının Mayıs ayında hayata geçirilen uygulamada THY yolcuları, bagajlarını İstanbul’a gelişlerinde Atatürk Havalimanı’nda veya otel check-out’ları sonrası Taksim’de Miniport ofisine teslim edebiliyor; bagajları Miniport ile taşınıyordu. Yeni anlaşmalar ile, otel –havalimanı –otel arasında da hizmet vermeye başlayan uygulama; Marriott,The Ritz Carlton  ve Pera Palace otellerinde sunulacağı açıkladı. Türk Hava Yolları yolcuları, seyahatleri öncesinde veya sonrasında belirtilen otellerden birinde konaklıyorsa otelin resepsiyonuna ya da Miniport ofislerine bagajlarını teslim ederek uçuşları sonrası ya da uçuşlarına kadar olan zamanı kendilerine ayırabileceği kaydedildi.
              
 
Miniport Bagaj Taşıma Hizmeti Nasıl Gerçekleştirilir?

Miniport bagaj taşıma hizmeti, yolcunun, Miniport ofisine ya da otel resepsiyonuna uğrayarak uçuş bilgilerini görevliye bildirmesiyle başlar. İkinci adım olarak, bagaj teslim alınır ve karşılığında bagaj teslim fişi verilir. Bu işlemin ardından, yolcuların bagajı, Taksim Miniport ofisinden Atatürk Havalimanı dış hatlar metro katındaki Miniport ofisine, Aras Kargo aracılığıyla taşınır. Miniport hizmetinden yararlanacak yolcu, bagajını Atatürk Havalimanı’ndaki Miniport ofisinden teslim alır, check-in alanındaki kontuarlara teslim eder ve biniş kartını alır. Son olarak, Miniport bagaj taşıma hizmeti, Atatürk Havalimanı’ndan Taksim doğrultusunda ve anlaşmalı oteller ile Atatürk Havalimanı arasında da gerçekleştirilebilir.

Uyarı:  Miniport bagaj taşıma hizmeti, özel güvenlik kriterleri gerektiren uçuş noktaları olan Amerika, İsrail, Kanada, İngiltere’ye seyahat eden yolcular için geçerli değildir.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.