Öne Çıkanlar Fan Jinshi Pepenin imza töreni Pepenin sözleşmesi Pepe imzaladı Pepe İçin İmza Töreni Düzenlendi Galatasaray Transfer Haberleri Koltuk Testçisi Galatasaray Tek Golle 3 Puanı Kaptı atatürkçü düşünce derneği 15 temmuz için ne dedi Haymananın kurtuluş gününe kimler katıldı hülya avşar meteoroloji haberleri

Türk Hava Yolları’na, ‘2017 Skytrax’ Ödülleri’nde 4 Kategoride Ödül

 
Türk Hava Yolları(THY), bugün açıklanan ‘2017 Skytrax’ sonuçlarına göre 4 ayrı kategoride ödül aldı.

THY, üst üste 9’uncu kez “Güney Avrupa’nın En İyi Havayolu Şirketi” ilan edildi. Business sınıfı ikram kategorisine damgasını vurarak, “En İyi Business Class İkram Servisi” ödülünü aldı. THY, “En İyi Business Class Özel Yolcu Salonu” ve “En İyi Business Class Özel Yolcu Salonu İkramı” ödüllerinin de sahibi oldu.

Aycı, “THY Bölgesindeki Lider Konumu Tescillenmiş Bir Marka”

Ödüller, Paris Airshow'da bugün düzenlenen törenle Skytrax CEO’su Edward Plaisted tarafından Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı M. İlker Aycı’ya takdim edildi. Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı M. İlker Aycı, THY’nin 4 ayrı kategoride aldığı ödüller hakkında açıklama yaptı. İlker Aycı, tören sonrası yaptığı açıklamada, THYnin elde ettiği bu motivasyonların, yakın gelecekte kendilerini çok daha büyük başarılara ulaştıracağından emin olduklarını belirtti. Aycı, konuşmasında şunları kaydetti; “Layık görüldüğümüz bu ödüller, havacılığın her alanında etkin güç olma gayretimizin ve bu yönlü sergilediğimiz istikrarlı büyümenin önemli birer göstergesi. Türk Hava Yolları bugün, dünya yolcuları tarafından bölgesindeki lider konumu tescillenmiş bir marka. Fakat biz başarı kazandıkça, dahası için, daha da büyükleri için motive olan güçlü, azimli ve özverili bir aileyiz. Gayretimiz ve elde ettiğimiz bu motivasyonların, yakın gelecekte bizi çok daha büyük başarılara ulaştıracağından eminiz.”

Skytrax'ten Kapsamlı Çalışma

Havacılığın farklı alanlarında ticari kaygılardan bağımsız bir şekilde, performans esaslı yürüttüğü araştırmalarla havayolu şirketlerini her yıl düzenli olarak ödüllendiren Skytrax, yolcu değerlendirmelerini dikkate alarak bu yıl da oldukça kapsamlı bir çalışmaya imza attı.
 
Türk Hava Yolları, yolcularına uçuş öncesi sıra dışı konforun kapılarını açtığı ‘Turkish Airlines Lounge İstanbul’ ile “En İyi Business Class Özel Yolcu Salonu” ödülünün sahibi oldu.
 
Yine bu salonda misafirlerine sunduğu dünyaca ünlü ikram konsepti ile, geçtiğimiz iki yılda olduğu gibi bu yıl da dünya sıralamasında “En İyi Business Class Özel Yolcu Salonu İkramı” ödülünü almaya hak kazandı.
 
Türk Hava Yolları ayrıca, business sınıfı yolcularına sunduğu uçak içi ikram konsepti ile 2013, 2014 ve 2016 yıllarında olduğu gibi, bu yıl da dünya sıralamasında “En İyi Business Class İkram Servisi” ödülünü aldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.