Öne Çıkanlar tesk genel başkanı bendevi palandöken kılıçdaroğlu Pandemi palandöken şehit adana fetö tüik abd tesk yunanistan Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel

Türk Hava Yolları’nın 300. Uçuş Noktası, Phuket Oldu

Türk Hava Yolları(THY) Tayland’ın dünyaca ünlü tatil destinasyonu Phuket’e bugün itibariyle direkt seferlere başladı.

THY Temmuz itibariyle Tayland’ın dünyaca ünlü tatil destinasyonu Phuket’e karşılıklı sefer icra etmeye başladı. Bayrak taşıyıcı havayolunun Phuket seferleri haftada dört frekans hâlinde karşılıklı yapılacak.

Phuket Uluslararası Havalimanı’nda düzenlenen hat açılış töreninde konuşma yapan THY Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkan Vekili Bilâl Eksi; “Türk Hava Yolları genişleyen uçuş ağıyla birlikte yolcularına en iyi hizmeti sunmaya devam ediyor. Dünyanın sayılı turizm destinasyonlarından biri olan Phuket’i de kapsamlı networkümüze ekleyerek, yolcularımıza yaptığımız dünyayı keşfe yönelik çağrımızı yinelemekteyiz.” dedi.

Türk Hava Yolları’nın yeni uçuş noktası Phuket, dünyanın 120 ülkesine hizmet sağlayan Turkish Cargo’nun da yeni servis noktası olacak. Turkish Cargo bugün başlayan uçuşlarla birlikte, Türk Hava Yolları’nın yolcu uçakları ile Phuket’e de hava kargo hizmeti sağlayacak.

Türk Hava Yolları yolcuları, İstanbul’dan, Tayland’ın essiz güzelliklere sahip adası Phuket’e açılışa özel tüm vergiler dâhil gidiş - dönüş 569 Amerikan Doları’ndan başlayan fiyatlarla seyahat edebilir.

Ayrıca; Miles&Smiles üyeleri Phuket uçuşlarında, 31 Aralık 2017 tarihine kadar ücretli ekonomi sınıfındaki biletlerini tek yönde 45.000 yerine 22.500 mil karşılığında yükseltebilirler.


Sefer tarih ve saatleri gibi ayrıntılara www.turkishairlines.com adresinden ulaşılabilir.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.