Türk Havacılık Ve Uzay Sanayii’nin Logo’su Değişti

Havacılık ve Uzay alanında öncü ve lider konumda olan Türk Havacılık ve Uzay Sanayii, yeni logo ve kimliğiyle yüzünü yeniledi. Kurulduğu günden bugüne havacılık alanında gurur kaynağı olan Türk Havacılık ve Uzay Sanayii, yeni logosunu tanıttı. Yeni logonun seçiminde “kırlangıç kuşu” ilham verirken, Kırlangıç kuşunun kendine özgü karakteristik yapısı ve hızı logonun belirlenmesinde önemli rol oynamış.

Misyon ve vizyonu ile havacılık endüstrisinde öncü olan ve dünyanın tanınan uzay sanayilerinden biri olarak yükselişini sürdüren Türk Havacılık ve Uzay Sanayii, yeni logosuyla uluslararası bilinirliğini daha da pekiştirecek.  Gelişen ürün portföyüyle marka etkisini güçlendirmek isteyen Türk Havacılık ve Uzay Sanayii, değişen logosu ile yeni bir rüzgar yaratmayı, bilinirliğini üst seviyelere çıkarmayı hedefliyor.

Şirketimizin, yeni yüzü ile birlikte savunma sanayimiz ve sektörümüz de ivme kazanacak”
 “Şanlı Bayrağımızı”  ürünlerin buluştuğu “gökyüzü” ile bir araya getirerek logomuzu yeniledik.  Yeni logoyla birlikte, kurum kültürümüzü daha üst seviyelere çıkaracağımıza ve tüm değerli personelimizin çalışma azmi, disiplini ile bu kültürü pekiştireceğimize olan inançla yola çıktık. Bu değişim, Şirketimizi uluslararası ölçekte rekabet edeceğimiz firmalar ile aynı seviyeye getirme ve global marka yaratma yönündeki kararlılığımıza da katkı sağlayacak.

Yeni bir yüze kavuşan Türk Havacılık ve Uzay Sanayii’nin logosu hakkında desteklerini ifade eden Savunma Sanayii Başkanı Prof. Dr. İsmail Demir yaptığı açıklamada Türk Havacılık ve Uzay Sanayii’nin yeni yüzünün herkese hayırlı olmasını diledi. Şirketimizin, yeni yüzü ile birlikte ülkemizdeki değişim rüzgârında savunma sanayimiz ve sektörümüzün de ivme kazanacağını ve hedeflerine artan bir hızla ilerleyeceğini belirtti.

Logo lansmanında personelimizle birlikte olan Türk Silahlı Kuvvetlerini Güçlendirme Vakfı (TSKGV) Genel Müdür Vekili Sadık Piyade ise yeni logo hakkında şöyle konuştu: “Şu an gerçekten çok duyguluyum. Böyle güzel bir ekiple daha çok şey başaracağınıza eminim. Logonuzun, milletimiz başta olmak üzere, siz değerli çalışan arkadaşlarımıza hayırlı olmasını temenni ederim.”

Yeni logo oluşturulurken tüm süreçleri dikkatle takip eden Türk Havacılık ve Uzay Sanayii Genel Müdürü Doç. Dr. Temel Kotil de, “Geçmişten gelen gücümüz ile geleceğe yön verecek olan çalışmalarımızı içerisinde barındıran yeni kurumsal kimliğimiz ile yepyeni bir dönemi başlattık. Sınırsız semadan, sonsuz uzaydan, yerlere, göklere, vatana ve millete selam olsun. Özümüz ile birlikte değişiyor, gücümüz ile dönüşüyoruz. Gözümüz Yükseklerde!” ifadeleriyle personeline moral verdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.