Öne Çıkanlar diyarbakır Kent azerbaycan istanbul Ayyuka eNBE Aydem Yenilenebilir Enerji Genel Müdürü Ömer Fatih Keha Prof. Dr. Elif Erhan Türk EğitimSen Genel Başkanı Talip Geylan CHP Adana Milletvekili Ayhan Barut Kuşadası Belediyesi Yasemin Can

Türk Tasarımcı Zirveyi Parlatıyor!

Türkiye’nin ödüllü mücevher tasarımcısı Melis Goral, dünya markası olma yolunda hızla ilerliyor. Dünyada moda kanaat önderlerinin bir numaralı alışveriş platformu Moda Operandi’nin yaz sezonu tasarımcılarına dahil ettiği Melis Goral, dünyaca ünlü mücevher tasarımcılarıyla birlikte anılıyor.

Yükselen mücevher tasarımcısı Melis Goral, markasını Türkiye sınırlarının dışına taşıyor. Ülkemizi tüm dünyada mücevher sektöründe temsil eden tasarımcı “Türkiye’nin en değerli ve eski zanaatını yine dünya gündemine taşımak, sektörde markalaşmak çok gurur verici. Türkiye’de özgün tasarım yapan, kendi stilini oluşturan herkes şimdiki yurtdışına açılabilme şansından yararlanmalı. Kaliteli ve uygun fiyata ürün ürettiğimizi tüm Avrupa, ABD ve Ortadoğu biliyor.” diyerek, tüm tasarımcılara cesaret verdi.

Melis Goral ürünlerini tercih eden ünlüler arasında dünyaca ünlü top model Ana Beatriz Barros, Serenay Sarıkaya ve Beren Saat gibi isimler var.

2015 yılında kurulan markanın tüm tasarımlarında özel taş kesimleri çizerek, farklılaştırılmış modellere imza atan Melis Goral, yepyeni MIRROR koleksiyonuyla geçmiş ile gelecek yüzleşiyor ve mükemmel bir yansıma ile evrenle buluşuyor.

Anahtar Kelimeler:
Serenay Sarıkaya
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.