Öne Çıkanlar çin MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli vakıfbank ak parti Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk İyi Parti İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener Millî Savunma Bakanı Hulusi Akar YKS EMİNE ERDOĞAN tsk suriye

Türk Telekom Bilişim 500’den 5 Ödülle Döndü

Türk Telekom, Türkiye’nin önde gelen sektör araştırması Bilişim 500’ün 18. yılında da zirveyi kimseye bırakmadı. Türk Telekom, 500 bilişim şirketi arasında satış gelirlerine göre birinci sıradaki yerini korurken; 2016 Büyük Ödülü olan “2016 Yılı Türkiye Bilişim Sektörü Birincisi” ödülünü aldı. Türk Telekom öte yandan “İnternet Hizmeti Kategori Birincisi”, “Telekom Şirketi Ana Kategori Birincisi” ve “İletişim Teknolojileri Birincisi” ödüllerinin de sahibi oldu.

Bilgi ve iletişim teknolojileri şirketi Türk Telekom, Türkiye bilişim sektörünün en kapsamlı araştırması olarak kabul edilen ve bu sene 18.’si düzenlenen Bilişim 500’den toplam 5 ödül aldı. 2016 Büyük Ödülü olan “2016 Yılı Türkiye Bilişim Sektörü Birincisi” ödülünü Türk Telekom Finans Genel Müdür Yardımcısı Kaan Aktan; Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Müsteşarı Suat Hayri Aka’nın elinden aldı. Türk Telekom öte yandan “İnternet Hizmeti Kategori Birincisi”, “Telekom Şirketi Ana Kategori Birincisi” ve “İletişim Teknolojileri Birincisi” ödüllerinin de sahibi oldu.

BThaber Yayıncılık tarafından gerçekleştirilen İlk 500 Bilişim Şirketi Araştırması sonuçları, 12 Temmuz Çarşamba günü Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Müsteşarı Suat Hayri Aka ile Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu Başkanı Dr. Ömer Fatih Sayan’ın katılımıyla İstanbul’da gerçekleştirilen ödül töreninde açıklandı.
 
Türk Telekom Zirveyi Bırakmıyor
Türkiye’nin en büyük marka birleşmesini gerçekleştirerek mobil, internet, telefon, TV ve yenilikçi dijital hizmetlerini tek marka altında müşterilerine sunan Türk Telekom’un; grup içi güçlerini ve hizmetlerini bir araya getirerek yakaladığı bu sinerji, Türk Telekom’un 2016 sonuçlarına da pozitif bir şekilde yansıdı. Elde edilen başarıyla birlikte Bilişim 500’ün zirvesi de yine Türk Telekom’un oldu. 2016’daki başarısından sonra 2017’ye de hızlı bir giriş yapan Türk Telekom, 2017’nin ilk çeyreğine rekor büyüme ve yüksek abone kazanımı ile damga vurdu. Türk Telekom’un yılın ilk çeyreğinde toplam gelirleri halka arzdan bu yana en yüksek yıllık artışla yüzde 13,3 büyüdü ve 4,3 milyar TL’ye ulaştı. Türk Telekom, Türkiye’nin her bir köşesindeki kullanıcının ihtiyaçlarını anlamaya ve bu ihtiyaçları karşılamaya yönelik son teknoloji ürün ve hizmetler sunmaya öncelik veriyor.
Yılın İş Uygulamaları Kategorisinin Lideri İnnova
Türkiye bilişim sektöründe faaliyet gösteren firmaların 2016 yılı net satış gelirleri baz alınarak yapılan 'Bilişim 500 Araştırması’nın sonuçlarına göre İnnova, Yılın İş Uygulamaları kategorisinde en yüksek satış gelirini elde ederek birinciliğe layık görüldü.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.