Türk Telekom’dan 15 Temmuz’a Özel Hizmetler

Türk Telekom, Darbe Grişimi'nin yıldönümünde, abonelerine 15 Temmuz'a özel hizmetler sunuyor.

Türk Telekom, “15 Temmuz Demokrasi ve Milli Beraberlik Günü” kapsamında mobil abonelerine gün boyunca ücretsiz kullanabilecekleri şebeke içi sınırsız dakika, yurt içi her yöne geçerli 1000 dakika ve yurt içi her yöne geçerli 5000 SMS tanımladı.

Sabit internet kullanıcılarının ise 15 Temmuz’da yapacakları internet kullanımları Adil Kullanım Noktasına (AKN) dahil edilmeyecek ve AKN’yi aşmaları sebebiyle hız düşümü yaşayan abonelerin hızları, mevcut paket hızlarına yükseltilecek.

Türk Telekom’dan 15 Temmuz’a Özel İletişim Desteği

15 - 16 Temmuz tarihlerinde büyük şehirlerdeki toplam 38 meydanda kurulan ve tüm Türkiye’yi kapsayan 4 binin üzerindeki Türk Telekom Wi-Fi noktasından iki gün boyunca internet kullanımı ücretsiz sağlanacak.

Türk Telekom ev ve iş telefonu aboneleri ise 15 Temmuz’da gün boyu şehir içi ve şehirler arası ev ve iş telefonlarını dakika sınırı olmadan ücretsiz arayabilecekler. Tüm vatandaşlar ayrıca tüm ankesörlü telefonlardan 15 Temmuz’da 00:00-23:59 saatleri arasında ev ve iş telefonları ile sınırsız konuşabilecekler.

Türkiye’nin toplam 81 ilinde demokrasi nöbeti tutulacak meydanlarda bulunan 200’e yakın Türk Telekom bayii ise 15 Temmuz gecesi sabah kadar açık olacak. Bu noktalarda vatandaşlara çeşitli ikramlarda bulunulup şarj gibi ihtiyaçları karşılanacak.

Türk Telekom, Türkiye’nin lider dijital müzik platformu Türk Telekom Müzik’te ise 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’ne özel bir kategori hazırladı. Türk Telekom Müzik tarafından ‘15 Temmuz’a özel 15 şarkı’ adıyla hazırlanan anlamlı liste, milli duygulara hitap eden, birlik ve beraberliği vurgulayan şarkılardan oluşuyor.
    
Bu Sene De “Birlikte Çok Güzeliz”


Geçtiğimiz sene “Birlikte Çok Güzeliz” sloganıyla ses getiren bir iletişim çalışmasına imza atan Türk Telekom, bu sene de aynı sloganla birliktelik ruhunu güçlendirmeyi hedefliyor. Şirket “Birlikte Çok Güzeliz” sloganı kapsamında hazırladığı iletişim çalışmaları ile toplumun geniş kesimlerine ulaşmayı hedefliyor.
 
 
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.