Öne Çıkanlar Afrin Hakkari çin pkk İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener İyi Parti A Milli Kadın Voleybol Takımı ak parti sözcüsü ömer çelik ak parti Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk Übeyd Adıyaman

Turkcell'den Basına Özel Tarife

Turkcell, gazetecilerin tüm iletişim ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla özel basın tarifesi hazırladığını açıkladı. Platinum ayrıcalıklarının dahil edildiği kaydedilen 10 GB internet, 1000 dakika konuşma ve 1000 SMS’ten oluşan paketin 55 TL’ye sunulduğu belirtildi. Gazetecilerin çok fazla seyahat etmesinden yola çıkılarak düzenlendiği belirtilen basın tarifesinde konuşma, SMS, internet, yurtdışı avantajları yer alıyor.

Platinum 10GB ismi verilen pakette basın mensupları 55 TL karşılığında her yöne 1000 dakika konuşma ve 1000 SMS ile tam 10 GB internet kullanım hakkı elde edecek.Kontratlı fiyatı 79 TL olan paket sadece gazetecilere özel 55 TL olarak ücretlendirilecek. Basın tarifesiyle birlikte kullanıcılara yurtdışı avantajı da veriliyor. Buna göre basın mensupları, yurtdışındayken ayda 7 gün, hiçbir ek ücret ödemeden yurtiçi tarifesindeki her yöne dakikalarıyla bulunduğu ülkeyi ve Türkiye’yi arayabilecek. İnternet ve SMS’lerini aynı Türkiye’deki gibi  kullanabilecekleri basın tarifesi  55 ülkede geçerli. Turkcell’lilerle sınırsız konuşma imkanı tanınan tarifeye TV+, fizy, lifebox, BiP ve Platinum gibi servislerin ayrıcalıkları da eklendi.

BASINA PLATİNUM AYRICALIĞI
Turkcell'den verilen bilgiye göre Platinum 10GB paketiyle ücretsiz sunulan Turkcell uygulamaları ile birlikte pek çok ayrıcalık da basın mensuplarını bekliyor. Tüm Cinemaximum Sinemaları’nda Pazartesi, Perşembe, Cuma ve Pazar ikinci bilet hediye edilirken; Adana, Antalya, Bodrum, Dalaman, Gaziantep, İzmir, Kayseri, Konya, Samsun ve Trabzon’da Havaş ile ücretsiz havalimanı transferi sağlanacak.

SARI BASIN KARTI GEREKİYOR
Basın mensuplarının kendilerine özel hazırlanan bu tarifeden yararlanabilmeleri için Sarı Basın Kartı veya www.turkcell.com.tr’deki onama metni ile bireyselevrak@turkcell.com.tr  adresine başvurarak basın tarifesine geçiş yapabilecekler. Onama metninin basın yayın organının antetli kağıdına basılmış, kaşeli ve imzalı olması gerekiyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.