Öne Çıkanlar chp tesk genel başkanı bendevi palandöken cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan abd AES Genel Başkanı Mehmet Alper Öğretici CHP Aydın Milletvekili Süleyman Bülbül bm aselsan Koronavirüs Çin Cumhurbaşkanı Xi Jinping Cengiz inşaat Vajinismus

Turkcell Tepebaşı Plaza Yenilenerek Yeniden Hizmet Vermeye Başladı

Turkcell’in doğduğu ve markayla özdeşleşip, sembolü haline gelen bir yapı olarak kabul edilen Turkcell Tepebaşı Plaza'nın tamamlanan tadilat çalışmalarından sonra yeniden hizmete açıldığı açıklandı. Turkcell Plaza'nın Turkcell bünyesinde yer alan belirli bölümlere ev sahipliği yapacağı duyuruldu.

Verilen bilgiye göre, baştan aşağı yenilen bina, modern çalışma alanları, toplantı odaları, sosyal alanları, sağlık ünitesi, spor salonu gibi bölümleri içinde barındırıyor. Turkcell Tepebaşı Plaza’nın yeniden hizmet vermeye başlamasıyla Levent’te yer alan Turkcell ofisindeki birimlerin Turkcell Akademi, Turkcell Finansman A.Ş., Turkcell Ödeme Hizmetleri A.Ş., Kurumsal Satış, Network ve Kiralama birimlerinin Tepebaşı Plaza’ya taşınacağı belirtildi.

Tepebaşı lokasyonunu hizmete açan Turkcell, İstanbul’da Küçükyalı’daki Genel Müdürlük binasının yanı sıra Turkcell Maltepe Plaza ve Turkcell Kartal Plaza ile hizmet vermeyi sürdürecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.