Öne Çıkanlar diyarbakır Kent Ayyuka eNBE azerbaycan istanbul gündem özeti çin türkiye CHP Adana Milletvekili Ayhan Barut Rino virüs Shu Jueting

Turkcell Yeni Markası Lifecell İle Tüm Mobil İletişimi İnternet Üzerinden Gerçekleştirecek

Turkcell  "hayatı internet olan" kitle olarak tanımladığı cep telefonu kullanıcılarına yönelik Lifecell adıyla pazara yeni bir dijital marka sundu. Ağırlıkla genç kuşağı hedefleyen Turkcell   yeni markasıyla konuşma ve mesajlaşma dahil tüm iletişimi internet üzerinden gerçekleştirecek. 

Lifecell markasının tanıtımı için düzenlenen basın toplantısında konuşan Turkcell Genel Müdür Yardımcısı İsmail Bütün, “İletişimde oyunun kurallarını Lifecell ile yeniden belirliyoruz. Müşterinin ihtiyaçlarını dinliyor ve onlara en yenilikçi çözümleri sunuyoruz. Lifecell de bunun en son örneği oldu.  Lifecell markasında müşterilerimize sadece internetle iletişim hizmeti sunacağız. Müşterimiz konuşma ve mesajlaşmasını da internet üzerinden gerçekleştirecek. Kısacası hayatı internet olanlara sadece Lifecell yetecek. Bu sayede müşterilerimize konuşma ve mesajlaşma da dâhil bütün iletişim hizmetlerimizi tamamıyla internet ve dijital platformdan verdiğimiz bir çözümü ortaya koyarak Türkiye’deki bir ilke imza attık” dedi.
"DÜNYAYA ÖRNEK OLACAK"
Turkcell mühendisleri tarafından geliştirilen çözümün dünyadaki diğer telekomünikasyon şirketlerine örnek oluşturacağını ifade eden Bütün, “BiP ile ilk kez Türkiye’den bir uygulamayı dünyanın hizmetine sunduk. Yeni dijital markamız Lifecell ile yine bir ilke imza atıyoruz. Bu yeniliği iştiraklerimizle dünyaya da yayacağız. Bu yolculuğun en önemli amaçlarından biri de teknoloji odaklı şebeke operatörü olmaktan hizmet odaklı bir deneyim sağlayıcısı olmaya geçiş” diye konuştu.
Konuşmasında mobil internet ve uygulamaların kullanımının hızla arttığını dile getiren Bütün sözlerini şöyle sürdürdü: “Geliştirdiğimiz küresel uygulamalarımıza olan talep de bunu açıkça ortaya koyuyor. Dünya çapında ilgi gören uygulamalarımızın indirilme sayısı da bunu doğruluyor. Lifecell paketleri içinde sunduğumuz uygulamalardan BiP 15 milyon, fizy yaklaşık 11 milyon, lifebox 5 milyon, TV+ yaklaşık 4,5 milyon ve UpCall ise 1,5 milyon kez indirildi. Bu yoğun talep ve gelişmeler bizi mobil interneti daha da etkin kullanacak çözümler geliştirmeye yönlendirdi. Lifecell de bunun en güzel örneği oldu"
"KONUŞMA VE MESAJLAŞMA BİP ÜZERİNDEN OLACAK"
Lifecell’li olan müşterilerin konuşma ve mesajlaşma ihtiyaçlarını BiP üzerinden karşılayabileceklerini ifade eden Turkcell Genel Müdür Yardımcısı Bütün, “Müşterilerimiz sadece mobil internetle tüm iletişim ihtiyaçlarını karşılayabilecekler. BiP üzerinden anlık mesajlaşacak, sesli ve görüntülü konuşacaklar. Karşı taraf BiP kullanmasa bile sorun yaşamayacaklar. BiP üzerinden hem sabit numaraları hem de GSM numaralarını arayabilecekler. BiP ile yapılan aramalarda daha yüksek ses kalitesiyle haberleşebilecekler. Lifecell paketlerinde çok zengin bir uygulama dünyası yer alıyor. Müşterilerimiz paketlerine dâhil fizy ile sınırsız müzik dinleyecek, TV+’tan istedikleri TV kanalı veya filmi istedikleri yerde izleyebilecekler. Dergilik uygulamasındaki dergi ve gazetelerden seçtiklerini anında okuyabilecek. lifebox ile fotoğraf, videolar ve tüm dosyalarını bulutta depolayabilecekler. UpCall uygulaması ile de telefonda kayıtlı olmasa bile arayan numaranın kime ait olduğunu görebilecekler".
LİFECELL'E ÖZEL TELEFON
Lifecell'in tüm akıllı telefonlar için geçerli olduğunu ve isteyen müşterileri akıllı telefon sahibi yapmak istediklerini de vurgulayan İsmail Bütün, “Lifecell’e özel bir de akıllı telefon üretildi. GM6 Lifecell telefonlar,  tüm uygulamalar yüklenmiş ve Lifecell moduyla kullanımına hazır olarak geliyor. Lifecell’li olan müşteriler bu telefonu tarifelerine ek 36 aya varan taksit seçenekleri ile satın alabilecek. Üstelik lansmana özel ilk 2 taksiti de biz karşılayacağız” diye konuştu.
ÜÇ AYRI TARİFE
İsmail Bütün paketin içeriği konusunda şu bilgileri verdi:
"Super, Extra ve Pro olmak üzere üç ayrı paket ile gelen Lifecell tarifelerinde yer alan uygulamalarda geçerli 50GB yer alacak. Lifecell’de Super tarifesini seçecek abonelere toplam 55GB’lik internet paketi 49 TL’ye satılacak. Extra paketini tercih eden aboneler ise toplamda 57 GB’lık internet paketine 59 TL’ye sahip olacak. Toplamda 60 GB’lık Lifecell Pro tarifesini ise kullanıcılara 69 TL’den sunacağız.Ayrıca ilk 2 ay içerisinde Lifecell’li olanlara tarifelerindeki internet paketlerine ek olarak 2GB internet de 12 boyunca hediye edilecek. Tüm paketlerde BiP’ten BiP’e sınırsız konuşma ve mesajlaşma ile BiP’ten her yöne 1000 dakika arama yer alıyor.Yine her pakette Twitter ve Facebook’a özel 2GB’lik internet bulunacak".
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.