Öne Çıkanlar Kuşadası Belediyesi deprem çukurova belediyesi recep tayyip erdoğan kuşadası HAVA HAREKATI erdoğan başbakan binali yıldırım Hakkari atatürk yapı kredi operasyon

Turkcell’den 15 Temmuz Dayanışma Kampanyası’na 15 Milyon TL’lik Ek Destek

Turkcell, 15 Temmuz darbe girişiminde hayatını kaybeden ve yaralanan vatandaşlar için gerçekleştirilen bağış toplama kampanyasında bağışlanan her 5 TL için 10 TL ek bağışta bulunarak, 15 milyon TL’lik ek bir desteğe imza attı.

15 Temmuz darbe girişiminde hayatını kaybeden ve yaralanan vatandaşlar için Başbakan Binali Yıldırım’ın talimatıyla başlatılan “15 Temmuz Dayanışma Kampanyası”nda Turkcell, diğer operatör müşterileri dahil kampanya katılımı için bağışlanan her 5 TL için 10 TL ek bağışta bulunarak, 15 milyon TL’lik ek bir desteğe imza attı. 15 milyon TL’lik sembolik çek, Türkiye Bilişim Derneği 33. Ulusal Bilişim Kurultayı’nda Turkcell Genel Müdürü Kaan Terzioğlu tarafından Başbakan Binali Yıldırım’a takdim edildi.

"SMS’ler Vasıtasıyla 7,1 Milyon TL’lik Destek Toplandı"

Turkcell’den yapılan açıklamaya göre, kampanya kapsamında tüm operatör müşterileri toplamda 1,42 milyon adet SMS’i 1507’ye göndererek 5 TL’lik bireysel bağışlarda bulundu. Turkcell müşterileriyse 772 bin adet SMS göndererek toplam SMS adedinin yarısından fazlasını sağlamış oldu. Böylece yaklaşık 3,9 milyon TL’si Turkcell abonelerinden olmak üzere toplamda operatörlere gönderilen SMS’ler vasıtasıyla 7,1 milyon TL’lik destek toplandı.

“Tam 18,9 Milyon TL’lik Destek Sağlamış Olduk”

Turkcell Genel Müdürü Kaan Terzioğlu konuyla ilgili yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

“Biz Türkiye’nin Turkcell’i olarak milletimizin huzuruna ve devletimizin bekasına kast eden her türlü girişime, çağrı beklemeksizin karşı durmayı görev biliyoruz. Bu hassasiyeti 15 Temmuz gecesi açıkça gösterdiğimiz gibi, takip eden süreçte de aynı kararlılıkla taşıyoruz. Bu kapsamda Sayın Başbakanımız Binali Yıldırım’ın öncülüğü ile başlatılan bağış kampanyasına biz de katıldık ve SMS ile bağış kampanyası başlattık. Ayrıca kampanya kapsamında atılan her 5 TL’lik SMS için biz de 5 TL destek olacağımızı açıklamıştık. Bunu da iki katına çıkararak atılan her 5 TL’lik SMS için 10 TL bağışta bulunma kararı aldık. Böylece diğer operatör müşterilerinin gönderdikleri SMS’ler de dahil kampanyada toplanan 7,1 milyon TL’ye karşılık biz de 15 milyon TL’lik bir destek sağladık. Kampanya kapsamında müşterilerimizin sağladığı 3,9 milyon TL’lik desteği de eklediğimizde toplamda kahraman şehitlerimizin aileleri ve gazilerimiz için tam 18,9 milyon TL’lik destek sağlamış olduk.”
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.