Öne Çıkanlar deprem çukurova belediyesi recep tayyip erdoğan HAVA HAREKATI Hakkari başbakan binali yıldırım yapı kredi atatürk soner çetin operasyon azerbaycan Dünya Haberleri

Turkcell’den Hacdakilere Özel Suudi Arabistan Paketi

Hacı adaylarına özel seçenekler sunan Turkcell, Suudi Arabistan’da bulundukları süre boyunca Turkcell’lilere, ‘Tarifen Yurtdışında Geçerli’, ‘Akıllı Dünya Tarifesi’ ve daha başka Hac ve Umre paketleri ile müşterilerine avantajlar sunuyor.  
 
Suudi Arabistan’da bulundukları süre boyunca Turkcell’lilere, ‘Tarifen Yurtdışında Geçerli’ teklifinden ‘Akıllı Dünya Tarife’sine, Hac ve Umre paketlerine kadar birbirinden avantajlı seçenekler sunuluyor. Hacı adayları, Suudi Arabistan’da Turkcell’in avantajlı paketleri sayesinde sevdikleriyle rahatça iletişim kurabilecek. Turkcell bu amaçla hacca giden müşterilerine avantajlı teklif, tarife ve paketler sunuyor. İnternet, dakika ve SMS’i bir arada içeren paket ve tarifelerdeki tüm Turkcell’li faturalı hat sahipleri, günlük tarifesine ek 19,90 TL’ye Türkiye’deki tarifesi üzerinden iletişim kurmaya devam edebilecek.

‘Suudi Arabistan Paketi’nde Tercihe Göre Farklı Tarife Seçenekleri

Hac boyunca Suudi Arabistan’da bulunacak hacı adayları, kullanım tercihlerine göre farklı tarife seçenekleri de tercih edebilecek. Suudi Arabistan’a özel olarak hazırlanan, 90 gün geçerli ve hem faturalı hem hazır kart sahiplerinin kullanabildiği tarife paketinde ise konuşma ve SMS yer alıyor.

150 dakika ve 50 SMS’ten oluşan paketin fiyatı 29 TL iken, 300 dakika ile 100 SMS’lik paket ise 59 TL’den sunuluyor. Yine faturalı Turkcell kullanıcıları Suudi Arabistan’da bulundukları süre boyunca ‘Akıllı Dünya Tarifesi’ni tercih ederek içinde dakika, SMS ve data bulunan paketleri de ayrı ayrı kullanabiliyor.

Turkcell hazır kartlı müşterilerine Suudi Arabistan’da avantajlı bir paket daha sunuyor. Hazır kartlılara özel sunulan ‘Avantaj Yurt Dışı Paketi’nde ise kullanıcılar, hem yurt içinde hem de yurt dışında Suudi Arabistan dahil 69 ülkede geçerli, aylık 500 dakika, 1000 SMS ve 2 GB internetin olduğu pakete 75 TL’ye sahip olabiliyor.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.