Öne Çıkanlar CHP Adana Milletvekili Dr. Müzeyyen Şevkin chp niğde milletvekili ömer fethi gürer türkiye istatistik kurumu gündem özeti çin beşiktaş Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan recep tayyip erdoğan palandöken cumhurbaşkanı erdoğan erdoğan abd

TurkishBank Pazarlama Ve Dijital Bankacılık Bölümü'ne Yeni Genel Müdür Yardımcısı

TurkishBank’ın Pazarlama ve Dijital Bankacılık’tan sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Bakay Korkmaz oldu.

Türkiye’deki faaliyetlerine 1982 yılında başlayan TurkishBank’ın da bünyesinde olduğu TurkishBank Group; Türkiye, KKTC ve İngiltere’de bir asrı aşan tecrübesi ile müşterilerine “sınırları aşan bankacılık” yaklaşımı ile hizmet vermektedir. Yeni atama ile TurkishBank Dijital Bankacılık ve finteklerle işbirliği konusunda sektöre yenilikler getirmeyi hedefliyor. Finans dünyasının deneyimli ve başarılı isimlerinden Bakay Korkmaz, 22 yıldır Türkiye’nin önde gelen banka ve finans kurumlarında yönetici olarak görev yapıyordu.

Bakay Korkmaz kimdir?

1975 doğumlu Bakay Korkmaz TED Ankara Koleji’nde aldığı lise eğitiminin ardından 1997 yılında Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi’nden mezun oldu ve kariyerine finans sektöründe başladı. Korkmaz, 2006 yılında ise İşletme Yüksek Lisansı’nı tamamladı. 22 yıllık kariyeri boyunca sırasıyla Esbank, Citibank, Millenniumbank, Akbank, Yapı Kredi ve HSBC’de Şube ve Bölge Müdürlüğü görevleri ile Genel Müdürlük Satış ve Pazarlama departmanlarında Direktörlük ve Grup Başkanlığı görevlerinde bulundu. Son olarak Türkiye fintek ekosistemi içindeki BDDK lisanslı ödeme şirketlerinden Paynet’te Genel Müdür olarak görev yapmaktaydı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.