Öne Çıkanlar deprem Kuşadası Belediyesi kuşadası erdoğan Hakkari atatürk çukurova belediyesi HAVA HAREKATI kızılay recep tayyip erdoğan operasyon başbakan binali yıldırım

Türkiye Finans’tan ‘Masraflara değil, Hayata Katılın’ Kampanyası

Türkiye Finans, “Masraflara değil Hayata Katılın” kampanyası ile müşterilerini Banka’nın avantajlı dünyasına katılmaya davet ediyor. Bu kampanya ile Türkiye Finans müşterileri temel bireysel bankacılık işlemlerinde masraf ödemiyor. ATM, mobil ve internet şubesinden gerçekleştirdikleri EFT işlemleri için de masraf ödemeyen Banka müşterileri, 8500 anlaşmalı ATM’den indirimli veya komisyonsuz olarak para çekebiliyor. Müşteriler, Bankanın aidatsız kredi kartı olan Happy Bonus Zero Kart'ın bonus ve taksit olanaklarından da ücretsiz olarak yararlanabiliyor.

Türkiye’nin En İyi Katılım Bankası seçilen Türkiye Finans, yenilikçi ürün ve hizmetleriyle müşterilerinin taleplerine uygun kampanyaları hayata geçirmeye devam ediyor.

Türkiye Finans bireysel müşterileri, “Masraflara değil Hayata Katılın” kampanyası ile Banka’nın sağladığı pek çok avantajdan faydalanabiliyor. Müşteriler, dijital bankacılık kanallarından sınırsız sayıda havale/EFT yapabiliyor ve herhangi bir masraf ödemiyor. Türkiye Finans’ın aidatsız kredi kartı olan Happy Zero kartın bonus ve taksit olanaklarından ücretsiz olarak yararlanabilen müşteriler, Happy Zero kart dışında kart sahibi olmaları halinde Haziran 2020’ye kadar kart aidatı ödemiyor.

“Masraflara değil Hayata Katılın” kampanyası kapsamında müşteriler, Türkiye Finans’ın PTT ve Yapı Kredi Bankası ile yaptığı anlaşma sonucunda 8500 ATM’ye ulaşan en geniş ATM ağından yararlanabiliyor. Türkiye Finans’ın ortak ATM anlaşması kapsamında Yapı Kredi ve/veya PTT ATM’lerinden, aynı ay içerisinde 250 TL’ye kadar olan 3 adet para çekme işlemi ücretsiz, 250 TL üzerindeki işlemlerde ise çekilen tutarın tamamı için indirim oranları geçerli olacak şekilde komisyon alınıyor.

Birlikte kazanan ve kazandığını paylaşanların hayata katılım bankası Türkiye Finans, müşterilerinin hayatını kolaylaştıran avantajlı kampanyalar sunmaya devam edecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.