Öne Çıkanlar chp genel başkanı kemal kılıçdaroğlu Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı DEVA PARTİSİ Genel Başkanı Ali Babacan asker jens stoltenberg ak parti genişletilmiş il başkanları toplantısı İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ (ECLAC CUMA GÜNÜ tsk kredi ihracı cumhurbaşkanı erdoğan

Türkiye Finans'tan Salihli Esnafına Destek

Türkiye Finans, Salihli Bakkallar Esnafı Odası ile dün bir işbirliği protokolu imzaladı. Banka, protokol kapsamında Oda üyelerine özel tahsis edeceği Faal Kart ile mal ve hizmet ihtiyaçlarını düşük maliyetler ile karşılamaları konusunda destek olacak.

Kuruluşundan beri Katılım Bankacılığı prensiplerinden ödün vermeden sektörel özel çözüm paketleri ile KOBİ’lere destek olan Türkiye Finans, ticaret ve sanayi odaları ile işbirliğine devam ediyor. 23 Şubat 2016 tarihinde Salihli Bakkallar Esnafı Odası ile işbirliği protokolü imzalayan Banka, Oda üyelerine özel Faal Kart ile ihtiyaçları olan mal ve hizmet alımlarında avantajlı kar oranları sunacak.

Söz konusu protokole ilişkin imza töreni; Türkiye Finans Salihli Şube Müdürü Ufuk Akkuş ve Salihli Bakkallar Esnafı Odası Başkanı İsmail Ünlü’nün katılımıyla Salihli’deki Oda merkezinde gerçekleştirildi. Protokol törenine ayrıca Türkiye Finans Ege Bölge Saha Yöneticisi Asil Çelik’de katıldı.

Bu işbirliği kapsamında, Oda üyelerine mal ve hizmet alımları için özel Faal kart tahsis edilecek. Buna göre, Salihli Bakkallar Esnafı Odası üyeleri güncel fiyatlardan yüzde 0.5 düşük fiyat ile Faal Kart kullanabilecek.

Salihli Bakkallar Esnafı Odası üyelerine özel hazırlanan Avantaj Paketi’ne göre; protokol süresi içerisinde açılan yeni açılan katılım hesapları için +5 paylaşım puanı uygulanacak. Üyelerden ilk yıl için Hesap İşletim Ücreti masrafı tahsil edilmeyecek. Türkiye Finans İnternet Şubesi üzerinden yapılan EFT / havale işlemleri 6 ay boyunca ücretsiz olacak. Tahsilata verilen çeklerin hesaplarda asgari 10 gün kalması kaydı ile takas masrafı alınmayacak. İlk verilecek 10 yapraklı çek karnesi için sadece değerli kağıt bedeli, sonraki çek karneleri için yaprak başına 10 TL ve değerli kağıt bedeli alınacak. Protokol süresi içerisinde üyeler, ciro üst limiti 15 bin TL olmak şartıyla Banka’nın POS ürününü blokesiz yüzde 0.99 komisyon veya 30 gün blokeli çalışma şartları ile kullanabilecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.